Ceturtdiena, 20.06.24, 15:54

[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
De Blekere ieved Barcelona finālā
MiguelDatums: Ceturtdiena, 05.05.11, 09:02 | Ziņojums # 1
Pasaules zvaigzne
Grupa: Users
Ziņojumu skaits: 1324
Balvas: 0
Statuss: Offline
Abās spēlēs Barcelona spēlēja ar 12 laukuma spēlētājiem, proti, 11 simulanti + tiesnesis. Tik netīras uzvaras futbolā reti kad gadās redzēt. Ja es spēlētu Real Madrid sastāvā, tad 2. spēlē nemaz neietu laukumā, ja zinātu, ka man nav vērts gūt vārtus, jo tos tāpat neieskaitīs kāda mudaka dēļ, kurš izdomās randomā nokrist. Šie 2 video vispār neprasa komentārus:

http://www.youtube.com/watch?v=xubvc7ao1HE
http://www.youtube.com/watch?v=GNCBseY8oxw

 
andzixxDatums: Ceturtdiena, 05.05.11, 22:04 | Ziņojums # 2
Pagalma zvaigzne
Grupa: Users
Ziņojumu skaits: 135
Balvas: 2
Statuss: Offline
Kamēr uzvarētāji svin, zaudētāji var meklēt attaisnojumus biggrin
Atbilde uz 1. video - http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=o9GLU9hNgVE#at=118
Nenoliegsim, Barca simulēja, es spēju to atzīt, bet tu gan savā acī baļķi neredzi. Nejau bez Real pretīgās, rupjās spēles viss šitais sākās. Visu skatāmību šajā mačā nokāva Real pretīgā izvēlētā taktika, priekš "karaliskā" kluba vnk necienīgi izvēlēties šādu spēles stilu. Nu bļe bija pretīgi el clasico, visi gaidīja ko labāku, bet abām komandām uzvara bija svarīgāka nekā skaisti, cienīgi uzvarēt.
Par 2. spēli, priecājies labāk ka Real spēli pabeidza 11 cilvēku sastāvā, Karvalho uztaisīja pietiekami sodus priekš 2 sarkanajām, Diarra ar vajadzēja iet nost. Palasi komentārus no lietpratējiem webā (un nevis Real fanu lapeles). Tā ka pietiekami tika pietiesāts arī Real, un saproti tak vienreiz cik grūti ir šādas spēles tiesāt, tpc arī tik daudz kļūdu.
Vai Barca uzvarēja tīri? Nu galīgi nē. Nesmuka uzvara.
Vai Reals bija pelnījis tikt tālāk? Ņihuja. Nosauc kādu parametru kurā Reals ielika Barcai šajās spēlēs?
 
MiguelDatums: Piektdiena, 06.05.11, 06:51 | Ziņojums # 3
Pasaules zvaigzne
Grupa: Users
Ziņojumu skaits: 1324
Balvas: 0
Statuss: Offline
Ja tā ir atbilde uz 1. video, tad uz pasaules visi ir mērkaķi. biggrin Tā kvalitāte tajā video ir tik super, ka tur pat varētu atrast vietu, kur Messi iespļauj tiesnesim sejā. smile Un ne jau es apgalvoju, ka Real ne pie kā nav vainīgi. Tikai 2 tiesneši katrs ar savu šaraino lēmumu lielā mērā noraka abas spēles. Un Real bija pelnījis tikt tālāk. Līdz Pepes sarkanajai pirmajā spēlē Barcelona knapi līdz vārtiem tika. Tur sitienus uz 1 rokas pirkstiem saskaitīt varēja. Pēc sarkanās jau aizgāja viss - 12 laukuma spēlētāji pret 10 ir nedaudz par traku. Arī otrajā spēlē Barcelona pirmajā puslaikā tika pilnīgi neitralizēta. Būtu vārti ieskaitīti, tu droši vien tagad dziedātu citu dziesmu. smile
 
andzixxDatums: Sestdiena, 07.05.11, 09:42 | Ziņojums # 4
Pagalma zvaigzne
Grupa: Users
Ziņojumu skaits: 135
Balvas: 2
Statuss: Offline
Par video nevajag pārspīlēt, manuprāt liek padomāt biggrin
Quote
Līdz Pepes sarkanajai pirmajā spēlē Barcelona knapi līdz vārtiem tika.

Oh, cmon, un Realam dahuja momentu bija? Abām komandām bija 1-2 jēli pusmomenti, atšķirība tikai tāda, ka Real spēlēja mājās un viņiem bija jāuzbrūk un jātaisa momenti, ko viņi negribēja vai vnk nespēja izdarīt smile Nejau Barcai izbraukumā pie Real bija jārada kādi šausmīgie momenti biggrin
Quote
Arī otrajā spēlē Barcelona pirmajā puslaikā tika pilnīgi neitralizēta.

Šitas tak nebija nopietni, ne biggrin ? Atsvaidzini atmiņu, un paskaties cik kuram momentu tur bija biggrin Realam 1 sitiens rāmī un tas pats gols, Barca vēl pāris bankas varēja mierīgi ielikt.
http://www.youtube.com/watch?v=e8FSel-O3NI

Real bija pelnījis tikt tālāk? Pamato, lūdzu. Nosauc kādu spēles parametru, kur Reals ielika Barcai. Kvai apskatoties tev ļoti mīļo 1. spēli, arī līdz noraidījumam tas pats Reals spēlējot savās mājās NEKO JĒDZĪGU nevarēja izveidot!

 
MiguelDatums: Sestdiena, 07.05.11, 11:49 | Ziņojums # 5
Pasaules zvaigzne
Grupa: Users
Ziņojumu skaits: 1324
Balvas: 0
Statuss: Offline
Ja mūždien centīsies visu pierādīt ar statistiku, tad ātri aprausies. Arī finālā Barcelona kontrolēs bumbu daudz vairāk, varbūt pat vairāk uzsitīs, taču šā vai tā zaudēs. Ar nepacietību gaidu to brīdi. smile
 
andzixxDatums: Sestdiena, 07.05.11, 14:10 | Ziņojums # 6
Pagalma zvaigzne
Grupa: Users
Ziņojumu skaits: 135
Balvas: 2
Statuss: Offline
Vnk fakts paliek fakts - Real savās mājās nespēja neko izveidot, kamēr Barca savās mājās rādīja sakarīgu spēli (kgan rez 1-1)

Pievienots (2011-05-07, 4:10 PM)
---------------------------------------------
Līdz ar to vnk neredzu nekādu iemeslu, kpc Realam vajadzētu tikt tālāk. Neteiksim ka Barca baigi bija pelnījusi, bet Reals vsp nebija pelnījis

 
MiguelDatums: Sestdiena, 07.05.11, 15:00 | Ziņojums # 7
Pasaules zvaigzne
Grupa: Users
Ziņojumu skaits: 1324
Balvas: 0
Statuss: Offline
Nespēja neko izveidot? Cik reižu var atgādināt, ka līdz Pepes sarkanajai bija 0:0? Nebūtu sarkanās, rezultāts moš nemaz nemainītos, un finālā tagad būtu tie, kas to patiešām ir pelnījuši. Jā, pelnījuši. Ja salīdzina Barsas un Real progresu pēdējos gados, tad aina ir šāda - Real labs progress līmenī, kamēr Barsai nepārspējams progress simulēšanā. smile
 
andzixxDatums: Sestdiena, 07.05.11, 15:18 | Ziņojums # 8
Pagalma zvaigzne
Grupa: Users
Ziņojumu skaits: 135
Balvas: 2
Statuss: Offline
Quote
Nespēja neko izveidot? Cik reižu var atgādināt, ka līdz Pepes sarkanajai bija 0:0?

Protams bija, Realam savās mājās veirāk kā pusspēli nekādu normālu iespēju gūt vārtus.
Quote
Nebūtu sarkanās, rezultāts moš nemaz nemainītos, un finālā tagad būtu tie, kas to patiešām ir pelnījuši.

A varbūt tādā gadījumā arī 2. spēlē rez būtu savādāks ne? Kā būtu, ja būtu? Tu te gudri atrēķini 2 golus, ko Barca ielika vairākumā, un skaiti, ka 1-1 Real tiek tālāk dēļ vairāk gūtiem vārtiem biggrin Nu nevar tā vnk atrēķināt 2 bankas un pieņemt, ka visa pārējā spēle ietu tieši tāpat, neatkarīgi no rezultāta biggrin Mainās rezultāts, mainās spēle
Joprojām neredzu iemeslu kpc Real jābūt finālā. Progress nav iemesls. Tas ka kāds klubs vairāk ir progresējis, nedod tam tiesības uzvarēt, ja tas joprojām ir švakāks kā otrs :). Barcai šobrīd grūti īpaši progresēt, jo sasniegts labs līmenis. Simulēt mazāk varētu, bet tas jau uz meistarību neattiecas.
Un runājot par to sarkano - tiešām uzskati, ka nu galīgi nevajadzēja dot? Tas jau nekas, ka Pepes paņēmiens tīri bija ar domu satraumēt vai kājā ielikt? Tavuprāt, sarkanā pienākas tikai tad, ja kāju būtu salauzis ne? Ir tāds jēdziens kā bīstama spēle, kas ne vienmēr beidzas ar traumu vai sitienu pretiniekam, bet vienlaga ir attiecīgi jāvērtē. Alvesam gan varēja brīdinājumu iedot, ja tur tiešām bija simulācija (kas man vēl nav skaidrs un lkm arī nebūs).
 
MiguelDatums: Sestdiena, 07.05.11, 16:10 | Ziņojums # 9
Pasaules zvaigzne
Grupa: Users
Ziņojumu skaits: 1324
Balvas: 0
Statuss: Offline
Ko gribu, to atrēķinu. Tāpat darīja arī De Blekere. Tikai daudz nepamatotāk par mani. Par bīstamu spēli VIENMĒR dod TIKAI dzelteno. smile Un kā var nebūt skaidrs, ka Alvesam bija simulācija? Taču normāls cilvēks esi, acis pierē ir. Vai arī atsakies atzīt acīmredzamo?
 
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana:

Copyright Gled © 2010Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz