Ceturtdiena, 20.06.24, 16:10

[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
League A noteikumi
GledDatums: Pirmdiena, 28.01.13, 10:27 | Ziņojums # 1
Futbola leģenda
Grupa: Administrators
Ziņojumu skaits: 456
Balvas: 0
Statuss: Offline
Nepieciešams:
Skype, FIFA 12

Spēles uzstādījumi:
*Half lenght = 6 min
*Difficulty level = Legendary
*Game Speed = Fast
*Injuries = OFF
*Offsides = ON
*Bookings = ON

Norise:
League A piedalās 10 dalībnieki, kuri sezonas laikā aizvadīs 2 apļus jeb 18 spēles. Spēles notiek pirmdien - otrdien, trešdien - ceturtdien un piektdien - sestdien līdz 00:00, tā kā nedēļas laikā notiek trīs līgas spēles. Par uzvaru līgā tiek piešķirti 3 punkti, par neizšķirtu - 1 punkts, bet par zaudējumu - 0 punkti. Pēc katras spēles rezultāts obligāti jāieraksta forumā, klāt pierakstot arī vārtu guvējus. Pretējā gadījumā spēle tiek anulēta.

Atalgojumi:
Pēc sezonas naudas balvas tiek sadalītas sekojoši:
1. vieta - 25 miljoni
2. vieta - 20 miljoni
3. vieta - 15 miljoni

Par komandas spēlētāja ieņemto vietu līgas TOP balvas tiek sadalītas sekojoši:
1. vieta - 5 miljoni
2. vieta - 4 miljoni
3. vieta - 3 miljoni
4. vieta - 2 miljoni
5. vieta - 1 miljons

Bonusi:
Par aktīvu piedalīšanos līgā ir iespējams nopelnīt bonusus. Bonusi tiek piešķirti gan pēc pirmā, gan pēc otrā apļa.

Sodi:
Ja spēlētājs kaut kādu iemeslu dēļ nevar izspēlēt līgas spēli, viņam par to jāziņo administrācijai. Pretējā gadījumā par katru laikā neizspēlēto spēli tiek piešķirts sods - no kluba budžeta tiek atskaitīti 5 miljoni. Ja kluba budžeta bilance ir negatīva, spēlētājam tiek piešķirts brīdinājums. Sodi tiek piešķirti arī par administrācijas nerespektēšanu (piemēro Fair Play komiteja), kā arī par spēlētāju skaita pārsniegšanu komandā - 2 miljoni par katru spēlētāju virs normas, kas ir 30 spēlētāji (vai normas, kas ir 15 spēlētāji ar OVR virs 80). Spēlētājs var tikt sodīts arī par lamāšanos mājaslapā vai Skype čatā (piemēro Fair Play komiteja).

Savienojums:
Ja spēles laikā pazūd savienojums, spēle ir jāatsāk no jauna izspēlējot atlikušās minūtes un rēķinot abus rezultātus kopā. Apzināti no spēles iziet nedrīkst, izņemot gadījumu, ja spēle lago. Šādā situācijā no spēles var iziet jebkurā brīdī, ņemot vērā jau nospēlēto rezultātu.

Aizliegts:
* Pēc bumbas ievadīšanas spēlē no centra aizliegts uzreiz doties uzbrukumā. Vispirms ir jāizdara 2 piespēles savā laukuma pusē;
* Lietot tālās piespēles pa gaisu no savas laukuma puses pretinieka laukuma pusē (šādas piespēles ir atļautas vienas laukuma puses robežās);
* Apzināti vilcināt laiku savā laukuma pusē, saspēlējoties ilgāk par 5 spēles minūtēm;
* Aizskart otru spēlētāju.

Komandu sadale pēc sezonas:
Līgas uzvarētājs iegūst tiesības par brīvu pirmais izvēlēties jebkuru komandu. Komandu iespējams saglabāt jebkuram spēlētājam, samaksājot 15 miljonus no komandas budžeta. Starp tiem spēlētājiem, kuri neizvēlas saglabāt komandu, notiek izloze, kurā noskaidro, kādā secībā tiks sadalītas komandas jaunajai sezonai.
 
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana:

Copyright Gled © 2010Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz