Sestdiena, 28.09.24, 06:37

Vietnes izvēlne

Virslīgas vārtu guvēji

| 19 | Ibrahimovic (Man U)
| 12 | Neymar (BVB)
| 11 | Messi (Barcelona)
| 11 | Suarez (Barcelona)
| 11 | Aguero (Chelsea)

Virslīgas pleimeikeri

| 11 | Gameiro (Atletico)
| 10 | Kagawa (BVB) 
| 10 | Aubameyang (Juventus)
| 10 | Eriksen (Tottenham)
| 9 | Mkhitaryan (Man U)

Virslīgas vārtsargi

| 11 | Caballero (Man City)
| 9 | Courtois (Chelsea)
| 8 | Neuer (Bayern)
| 6 | ter Stegen (Barcelona)
| 6 | Buffon (BVB)

Virslīgas MVP

| 5 | Hazard (Chelsea)
| 4 | Carrasco (Atletico)
| 4 | Muller (Bayern)
| 4 | Aguero (Chelsea)
| 4 | Eriksen (Tottenham)
Galvenie » 2013 » Janvāris » 29 » Strauji tuvojas BeFirst jubilejas sezonas atklāšana
18:04
Strauji tuvojas BeFirst jubilejas sezonas atklāšana

     Pavisam drīz tiks dots starts pēc skaita desmitajai BeFirst futbola līgas sezonai. Šī sezona būs īpaša ne tikai ar apaļo ciparu, bet arī ar jauniem līgas papildinājumiem. Pirmo reizi BeFirst vēsturē dienasgaismu ieraudzīs jaunizveidotā FIFA12 līga. 10. sezonas priekšvakarā katram tiek dota iespēja ielūkoties Division 1 un League A ieskatā.
     Šoreiz Division 1 startēs pavisam 12 komandas ar atšķirīgiem spēku samēriem un mērķiem jaunajā sezonā. Reālākie pretendenti uz tituliem šoreiz tie paši, kas parasti - andrejs17, emiils95, kurmis98 un Osmens. Taču netrūkst arī dalībnieku, kas pēdējā laikā patīkami pārsteiguši ar progresu, ko nav iespējams nepamanīt. Lai nu kā, taču arī šosezon galaiznākumu prognozēt ir praktiski neiespējami, tāpēc mūs sagaida vēl viena aizraujoša cīņa par Division 1 titulu un BeFirst kausu.




Nopelniem bagātākais Division 1 dalībnieks andrejs17, kurš deviņu sezonu laikā ārpus trijnieka palicis tikai vienreiz, titulu prata izcīnīt arī iepriekšējā sezonā, nodrošinot solīdu 5 punktu pārsvaru pār tuvāko sekotāju emiils95. Dalība BeFirst kausa izcīņā gan neizdevās, kā iecerēts, kas droši vien bija galvenais iemesls, kāpēc šosezon andrejs17 redzams Barcelona vadītāja amatā. Sastāvs ir pietiekami meistarīgs, lai spētu triumfēt gan līgā, gan kausā. Daudz kas būs atkarīgs no absolūtā komandas līdera Messi snieguma, taču nevienam nav noslēpums, ka panākumu atslēga ir visas komandas darba auglis. Izšķirošas būs cīņas ar pārējiem titula pretendentiem. Baumo, ka šosezon andrejs17 ir spēcīgāks nekā jebkad. Taču tas jāpierāda arī laukumā.




Pretēji 8. sezonas notikumiem, šoreiz emiils95 nācās uzvaras laurus dalīt uz pusēm ar andrejs17. Pēc divu titulu izcīnīšanas (un komandas maiņas, kas nav mazsvarīgi) nosargāt izdevās tikai BeFirst kausu. Tiesa, tas ļauj emiils95 pietuvoties rekordam, kuru uzstādīt līdz šim nav spējis pat veterāns Miguel, proti, uzvarēt BeFirst kausa izcīņā trīs reizes pēc kārtas. Transfēru logā Mančestras klubs papildinājumus nemeklēja, šādas izvēles pareizību rādīs laiks. Saka, ka apetīte aug ēdot, tāpēc pēdējās divās sezonās izcīnītie 3 tituli, visticamāk, tikai vairos emiils95 cīņassparu un neliks sēdēt uz veciem lauriem. Līgas intrigai tas nāks tikai par labu.




Runā, ka savam otrajam Division 1 titulam ir nobriedis arī kurmis98, kurš pēc ilgāka pārtraukuma BeFirst futbola līgā atgriezās pie Borussia Dortmund stūres. Ar ierobežotajiem spēlētāju un līdzekļu resursiem līgā tika izcīnīta 5. vieta, kas pat neuzmanīgam vērotājam neļauj aizmirst kurmis98 varējumu un spēju izcīnīt uzvaras. Tomēr pat PSG jaunais vadītājs šobrīd nav savā labākajā formā, 9. sezonas izskaņā punkti nenāca tik viegli, kā cerēts. Draudīgais kluba sastāvs transfēru logā papildināts ar augstas klases pussargu un aizsargu, tāpēc par komandas varējumu uz papīra šaubu nav. Kas zina, varbūt tieši pie PSG stūres kurmis98 atkal triumfēs Division 1 vai varbūt pat pratīs izcīnīt savu pirmo BeFirst kausu.




Pēdējo sezonu neveiksmes Real Madrid vadītāja amatu maksājušas ilggadējam BeFirst dalībniekam Osmens. Lai arī Division 1 un BeFirst kausa izcīņā Madrides klubs gozējās labāko trijniekā, saprotams, ka ar tik meistarīgu sastāvu pat ar šādu sniegumu ir par maz. Taču Osmens nenoliedzami ir potenciāls kļūt par titula pretendentu arī pie Arsenal vadības grožiem. Komanda bez izteikta līdera, taču ar augstu saliedētību un patīkamu iekšējo atmosfēru. Lai arī reālu cīņu par tituliem no lielgabalniekiem negaida neviens, iekļūšana pirmajā trijniekā būtu patiešām atzīstams sasniegums. Atliek vien novēlēt lielāku noturību cīņā par uzvarām.




Gled BeFirst futbola līgā debitēja kā PSG vadītājs, palīdzot franču klubam iekļūt labāko astotniekā. BeFirst kausa 1/4 finālu gan neizdevās sasniegt, taču Gled sevi pieteicis kā potenciāli spēcīgu līgas dalībnieku. Lai arī trenerim, iespējams, trūkst vajadzīgā pieredze, kluba vadība noteikti nesamierināsies ar vājiem rezultātiem. Iekļūšana pieciniekā būtu tikai un vienīgi minimālā programma. Ja komandas līderis Ronaldo gūs vairāk vārtu nekā ielaidīs Casillas, viss būs kārtībā.




Division 1 čempionu vadītāja krēslu 10. sezonā ieņems agito, kura vadībā Barcelona finišēja tikai 5 punktus aiz 3. vietas Division 1. BeFirst kausā izdevās tikt pat līdz pusfinālam, kur gan atzīts andrejs17 pārākums. Līdzīgi arī spēlē par trešo vietu - sakāve pret Real Madrid. Šobrīd tieši agito ir pa spēkam izjaukt ierasto lielo četrinieku, taču nedrīkst aizmirst, ka šoreiz kurmis98 sezonu sāks no paša sākuma. Neatlaidības un vēlmes progresēt United vadītājam netrūkst, nu ir klāt nākamais pārbaudījums ceļā uz BeFirst virsotnēm.




Noturība ir vārds, kas visvairāk raksturo Chelsea vadītāju raymyy2. Tieši pateicoties savai noturībai, līgumu ar Chelsea raymyy2 izdevies pagarināt vēl uz sezonu. Pēdējās divās sezonās Londonas klubs uzrādījis identiskus rezultātus - 7. vieta Division 1 un BeFirst kausa 1/4 fināls. Turpinot demonstrēt šādu stabilitāti, ar laiku raymyy2 var kļūt par nopietnu titula pretendentu. Saka, ka trīs lietas - labas lietas. Grūti saskatīt iemeslu, kāpēc Chelsea nevarētu atkārtot divu iepriekšējo sezonu sasniegumus.




Sestā vieta Division 1 ir līdz šim augstākais punkts Klaawinjs karjerā, taču grūti atcerēties sezonu, kuru Juventus jaunais vadītājs būtu aizvadījis visā tās garumā. Tomēr nevar nepamanīt, ka Klaawinjs spēles kvalitāte ceļas augšupejošā progresijā. Žēl, ka to pašu nevar teikt par itāļu kluba galvas disciplinētību, taču arī briedums nāk ar laiku. Atliek vien minēt, kas uzvarēs šoreiz - vēlme ielaisties karstās diskusijās vai vēlme sasniegt augstus rezultātus BeFirst futbola līgā.




Vienīgā daiļā dzimuma pārstāve BeFirst Jennotins nomainījusi vienu vācu klubu pret citu. Arī Dortmunes komandā nav izteiktu līderu, tāpēc likt uzsvaru uz komandas spēli būtu tikai loģiski. Lai arī prognozētāji paredz grūtu sezonu Vācijas lepnumam, Jennotins noteikti ir apņēmības pilna cīnīties nevis par tabulas pēdējām vietām, bet gan par tās vidusdaļu.




Pie Tottenham stūres atgriezies Simple, kurš pagājušo sezonu aizvadīja AC Milan vadītāja amatā. Pārspēlēs par 7.-9. vietu neizdevās izcīnīt sev vēlamo rezultātu, tāpēc Simple atkal ir gatavs otrajam mēģinājumam Spurs krēslā. Pirmo abu pušu sadarbības sezonu Londonas kluba fani gan atceras nelabprāt - izcīnīti nieka 4 punkti un pēdējā vieta Division 1. Tiesa, šoreiz sastāvs ir spēcīgāks, arī komandas vadītājs krājis vērtīgu pieredzi. Ar pareizu attieksmi saglabā iespēju iegūt tumšā zirdziņa vārdu.




No Milānas kluba BarTz vadībā neviens negaida augstus rezultātus. Varbūt tieši šāds apstāklis milāniešiem nāks par labu un BarTz pratīs pārsteigt arī līderus. Interesanti, ka AC Milan BeFirst slavas zālē ierakstīta tikai vienreiz, tālajā pirmajā sezonā, un katrs komandas fans pavisam noteikti klusībā cer uz augstiem sasniegumiem.




Arī pagājušās sezonas debitants {NoIsE} iesākto nepabeidza, taču Borussia augstā vieta Division 1 nebija tikai kurmis98 nopelns. Neapšaubāmi meistarīgs vadītājs, būs nopietns drauds līgas augšgala komandām, ja pratīs saglabāt aktivitāti un aizvadīs sezonu līdz galam.


     League A pirmās sezonas titulu lūkos izcīnīt astoņas komandas un astoņi ambiciozi vadītāji. Salīdzinot ar Division 1, FIFA12 līga pavisam noteikti ir daudz neprognozējamāka. Uzvarēt pavisam noteikti var katrs, favorītu nav tikpat kā nemaz. Prognozētāji neziņā groza galvas, kamēr vērotāji priecājas par aizraujošo intrigu League A atklāšanas sezonā.



BeFirst futbola līgā dalībnieka statusā beidzot atgriezies Miguel, šoreiz pie Chelsea stūres. Transfēru logā papildinājis komandas sastāvu gan aizsardzībā (Jordi Alba un Javi Martinez), gan arī uzbrukumā (Cavani), Miguel ir apņēmības pilns izcīnīt savu nākamo titulu. Londonas kluba sekmes lielā mērā būs atkarīgas no Cavani spējas līdera slogu panest visas sezonas garumā. Būtu grūti iedomāties londoniešus pabeidzam sezonu ārpus pirmā trijnieka.



Viens no trijiem League A dalībiekiem, kurš sezonu uzsāks arī kā kāds no Division 1 komandu vadītājiem. Grūti prognozēt, kā šāda situācija ietekmēs Gled sniegumu abās līgās, taču skaidrs ir viens - AC Milan nevienam viegli punktus neatdos. Un neviens nešaubās, ka tieši Gled ir nepieciešamā pieredze, lai pirmo League A sezonu milānieši atcerētos ar smaidu uz lūpām. Daudz tiek sagaidīts no komandas jaunieguvuma Eto'o. Gled atliek vien cerēt, ka kamerūnietis nav zaudējis vārtu garšu.




Vest titulēto Francijas komandu cīņā par uzvarām ir uzņēmies agito, kurš paralēli pildīs arī Manchester United vadītāja pienākumus Division 1. Lai arī darba būs daudz, agito ir pierādījis, ka spēj salīdzinoši īsā laikā progresēt un pielāgoties apstākļiem. Šī īpašība agito būs nepieciešama arī League A. Neiztiks arī bez transfēros iegūto papildinājumu Oscar un Diego Lopez palīdzības. Komanda ar relatīvi vāju sastāvu, visticamāk, liks smagi nožēlot savu kļūdu katram, kurš Lyon atļausies novērtēt par zemu.



Pēdējais League A dalībnieks, kurš gatavs uzņemties vadītāja pienākumus divās komandās. Barcelona vārds runā pats par sevi, taču katalāņu klubs savu slavu ieguvis ne tikai pateicoties spēlētāju pūliņiem. Svarīga būs arī {NoIsE} prasme motivēt savus padotos visas sezonas garumā. Tam būs nepieciešama dzelžaina disciplīna un koncentrēšanās. Lielu darba apjomu nāksies paveikt Messi, taču argentīnietis ir pieradis pie atbildības nastas un apkārtējā spiediena. 



Viens no līgas debitantiem gabranka transfēros ir labi pastrādājis - komandai pievienojušies David Luiz, Ansaldi un Essien. Pirmssezonas pārbaudes spēlēs Bayern rāda atzīstamu sniegumu, kas pavisam noteikti ļaus cīnīties par augstām vietām League A. Komandā, kurā līderu netrūkst, tās vadītājam gabranka var nākties piestrādāt pie iekšējās atmosfēras, pretējā gadījumā minhenieši riskē noķert zvaigžņu slimību.



Cik pazīstams klubs, tik nezināms vadītājs. Oli-Dunhill šosezon spers savus pirmos soļus BeFirst futbola līgā. Transfēros Real pievienojās Bojan, taču pamest komandu nācās virknei pazīstamu futbolistu - Diego Lopez pievienojās Lyon, Essien atrada jaunas mājas Bayern Munchen, Ozil parakstīja līgumu ar AC Milan, taču Arbeloa un Carvalho papildināja brīvo aģentu rindas. Raudzīsim, vai Oli-Dunhill izdosies attaisnot Karaliskā kluba nosaukumu.



Vēl viens no līgas debitantiem. Šķiet, ka par exzgiraffe metodēm futbola laukumā nav informācijas nevienam. Vismazāk zināmais līgas dalībnieks pavisam noteikti centīsies pārsteigt. Komanda ir pietiekami meistarīga un nopelniem bagāta. Manchester United draudīgo sastāvu pastiprina arī spēlētāju nerimdināmā vēlme uzvarēt. Ja exzgiraffe izdosies šādu komandas garu saglabāt līdz pat pašām sezonas beigām, arī Mančestras klubs būs nopietns pretendents uz augstām vietām un tituliem. Lielā atbildības nasta pavisam noteikti gulsies uz uzbrucēju dueta Rooney un van Persie pleciem - jo vairāk vārtu viņiem, jo mazāk darba aizsargiem.




Pēdējais, bet ne mazākais no līgas dalībniekiem - leģionārs Jaks. Pirmais viesspēlētājs no Igaunijas uzņēmies Zenit vadītāja pienākumus. Transfēru logā parakstīja līgumus ar Amelia, Alaba un Badstuber. Pieredzes trūkumu Jaks pavisam noteikti nedrīkst pārmest, arī komandas sastāvs ir pietiekami meistarīgs, lai pēc pirmās League A sezonas Krievijas klubs tiktu ierakstīts BeFirst slavas zālē.


     Jau rīt no paša rīta sāksim Division 1 desmito un League A pirmo sezonu BeFirst futbola līgā. Nav ne mazāko šaubu - mūs sagaida spraigi notikumi gan laukumā, gan ārpus tā. Kas zina, kā savērpsies intrigas pavediens, sezonai uzņemot pilnus apgriezienus.
Skatījumu skaits: 765 | Pievienoja: Miguel | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 4
1 Klaawinjs  
0
Izcils raksts, beidzot līmenis ir atpakaļ. smile

2 andzha  
0
mhm un liekat biežāk rakstus, savādāk liekas, ka jums te viss apstājies :)

4 Miguel  
0
Esmu atpakaļ apritē nepilnu nedēļu. Var redzēt, ne? smile

3 kurmis98  
0
PSG vadība ir ļoti neapmierināta,ka ar izlozes palīdzību dabūja vadītāju Real.
Vadībai ļoti nepatika Real nožēlojamais sniegums maksas turnīrā pie Dortmund Borussia stūres.
Komandas līderi jau skarbi kritizējuši jauno galveno trenneri un apsver domu pamest klubu nākošajā transfēru logā.
Turpretīm Ashley Cole un Kaka ir sajūsmināti,ka spēlēs Real vadībā,jo abi ir izcīnījuši daudzus titulus vēl spēlējot FIFA10 šī menedžera vadībā.

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]

Virslīgas līderi

1. Chelsea - 46 punkti
2. Man City - 40 punkti
3. Man United  - 38 punkti
4. Barcelona - 34 punkti
5. Bayern M - 31 punkts

Noraidījumi

Noraidījumu nav!



Lielākie Virslīgas darījumi

1. Ozil - 65 m (BAR)
2. Neymar - 55 m (BVB)
3. Aguero - 45 m (CHE)
4. De Bruyne - 40 m (JUV)
5. Kante - 35 m (JUV)
6. Martial - 35 m (MC)
7. Alves - 35 m (ARS)
8. Toure - 25 m (BVB)
9. Casemiro - 25 m (BVB)
10. Turan - 20 m (AM)

Aptauja
Kuru komandu iekļaut FA pēc sezonas?
1. SSC Napoli
2. AS Roma
3. Liverpool FC
4. Everton FC
Atbilžu kopskaits: 12

Statistika
Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Copyright Gled © 2010Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz