Otrdiena, 07.05.24, 21:30

Vietnes izvēlne

Virslīgas vārtu guvēji

| 19 | Ibrahimovic (Man U)
| 12 | Neymar (BVB)
| 11 | Messi (Barcelona)
| 11 | Suarez (Barcelona)
| 11 | Aguero (Chelsea)

Virslīgas pleimeikeri

| 11 | Gameiro (Atletico)
| 10 | Kagawa (BVB) 
| 10 | Aubameyang (Juventus)
| 10 | Eriksen (Tottenham)
| 9 | Mkhitaryan (Man U)

Virslīgas vārtsargi

| 11 | Caballero (Man City)
| 9 | Courtois (Chelsea)
| 8 | Neuer (Bayern)
| 6 | ter Stegen (Barcelona)
| 6 | Buffon (BVB)

Virslīgas MVP

| 5 | Hazard (Chelsea)
| 4 | Carrasco (Atletico)
| 4 | Muller (Bayern)
| 4 | Aguero (Chelsea)
| 4 | Eriksen (Tottenham)
Galvenie » 2013 » Oktobris » 31 » League A 6. sezonas priekšvakarā. Vai Barcelona beidzot izcīnīs līgas titulu?
22:25
League A 6. sezonas priekšvakarā. Vai Barcelona beidzot izcīnīs līgas titulu?

     Kā jau visiem zināms, ir sākusies ilgi gaidītā League A ar jaunām intrigām, mahinācijām un cerībām. Šajā rakstā izklāstīšu savas domas par komandu sastāviem, par darījumiem transfēru logā, par komandu komplektāciju un iespējām šajā sezonā, kā arī veikšu savu prognozi, kurā vietā komanda pabeigs League A 6. sezonu.


Kaujinieciskais armijnieku klubs beidzot ir ticis League A, taču tā nav vienīgā lieliskā ziņa maskaviešiem. Par komandas galveno treneri ir iecelts League A leģenda Gled,kurš par lielu naudu tika pārvilināts no itāļu granda AC Milan. Kluba prezidents Jevgēņijs Giners nežēloja miljonus Gled piesaistīšanai, kā arī jaunajam vadītājam deva pilnīgu brīvību transfēru logā. CSKA komandai uzreiz tika piesaistīti pieredzējušais Van Buyten un jaunais talants Shaqiri, kas ir komandas nākotnes cerība. Aizmainīts tika Wernbloom, pretī iegūstot mazpazīstamo aizsargu Dzudovic. Sezona radīs, cik veiksmīgi bijuši darījumi.

Komandas līderi:
I. Akinfeev
S. Doumbia
X. Shaqiri
A. Musa

Komandas plusi:
Saspēlētība
Trenera faktors

Komandas mīnusi:
Maza pieredze League A

Prognoze:
4. vieta sezonas noslēgumā

     Gled par savu komandu: "Nebija viegli šķirties no AC Milan, bet pēc aizvadītām piecām sezonām jutu, ka gan man, gan komandai ir nepieciešamas pārmaiņas. Jau sen metu acis uz CSKA vadīšanu, un krievu kluba spēlētāji un līdzjutēji mani uzņēma atvērtām rokām. Sastāvam tas nozīmēja tikai vienu – pārmaiņas. Pārbaudes spēlēs secināju, ka uzbrukums ir ideālā kārtībā, bet pie aizsardzības gan jāstrādā. Līdz ar to tika nomainīti abi centra aizsargi, un tuvākajā nākotnē izmaiņas piedzīvos arī malējie. Uzbrukumā īpaši izcēlās nigēriešu uzbrucējs Ahmed Musa, kurš līdz šim spēlēs aizvadīja Doumbia ēnā, pārsvarā sildot soliņu. Tagad gan abi uzbrucēji strādās plecu pie pleca. Sezonas mērķis noteikti nav augsts, ņemot vērā, ka jācīnās ar tādiem grandiem kā Barcelona, Chelsea, United un QPR, pie kura vadības ir atgriezies BeFirst leģenda Miguel. Pirmo sezonu aizvadīsim, eksperimentējot ar taktikām un formācijām, un raudzīsimies nākotnē."


Sarkanie velni jizzy079 vadībā pagājušo sezonu aizvadīja diezgan neveiksmīgi, iegūstot tikai piekto vietu. Ilgi tika domāts - atstādināt jizzy079 no trenera amata, vai tomēr dot vēl vienu iespēju -, taču pēc ilgām kluba vadības pārrunām tika nolemts atstāt jizzy079 pie komandas stūres. Transfēru logā iegādāts lieliskais spāņu aizsargs Sergio Ramos, kurš tika iegūts, upurējot United komandas seju Nemanja Vidic, kurš tika aizmainīts uz AC Milan. Komanda nokomplektēta, manuprāt, ļoti labi, kas liek cerēt uz trijnieku League A sezonas beigās.

Komandas līderi:
Neymar
E. Lavezzi
S. Ramos 

Komandas plusi:
Komandai ir izteikti līderi, kas var izšķirt spēli vienatnē
Sarkanajiem velniem būs liela motivācija pēc neveiksmīgas iepriekšējās sezonas

Komandas mīnusi:
Nestabils vārtsargs
Viduslīnija raisa šaubas

Prognoze:
5. vieta sezonas noslēgumā.

     Jizzy079 par savu komandu: "Pēc aizvadītās sezonas Manchester United vadībā esmu ļoti noskaņojies spēlēt nopietni un sagādāt lielas raizes saviem pretiniekiem, jo tā bija viena no sliktākajām sezonām komandas vēsturē. Manā pakļautībā ir ārkārtīgi plašs uzbrūkošais personāls, kas tiks izmantots līdz pēdējam bumbas pieskārienam, un nu jau komanda ir pieradusi pie trenera, tapēc brīdinu pretiniekus uzmanīties, uzbrukums nāks tad, kad jūs to negaidīsiet! Par neērtāko pretinieku kā par pārsteigumu uzskatu Zupmens, kas ir atbildīgs par AC Milan trenēšanu. Viņa izvēlētā aizsardzības taktika apvienojumā ar AC Milan zvaigžņotajiem spēlētājiem dos nāvējošu triecienu, būs jāspēlē ļoti piesardzīgi, bet visi spēlētāji līgā ir spēcīgi un sagādās raizes ne vienu vien reizi. Novēlu veiksmi citiem dalībniekiem, un lai cīņa par titulu var sākties!"


Pagājušas sezonas spēcīgākā komanda pēc trenera maiņas izskatās nepārliecināta par saviem spēkiem un izredzēm atkārtot triumfu arī šosezon. Pie komandas stūres stājies Zupmens. Maz pieredzējušais treneris ir nokļuvis preses uzmanībā un žurnālistiem sola cīnīties vismaz par sešinieku, bet tikai laiks rādīs, kā būs. Transfēros tika iegūts Nemanja Vidic, bet aizmainīts tika Sergio Ramos. Par 37 miljoniem tika pārdots brazīļu zvaigzne Kaka. Redzēsim, kā šie transfēri iespaidos AC Milan kopējo komplektāciju. 

Komandas līderi:
A. Robben
M. Ozil
S. Eto'o
G. Buffon 

Komandas plusi:
Lieliska komandas komplektācija
Izcila aizsardzība un viduslīnija

Komandas mīnusi:
Trenera nomaiņa

Prognoze:
10. vieta sezonas noslēgumā
 
     Zupmens par savu komandu: "Šosezon ar AC Milan ceru tikt vismaz labāko sešiniekā sezonas beigās, bet, lai to sasniegtu, būs daudz jāmācās pašam kā trenerim un kā psihologam, lai sapurinātu savus puišus un sagatavotu gan fiziski ,gan morāli jaunajai sezonai. Šajā sezonā galvenais nav uzvarēt, bet pierādīt, ka AC Milan joprojām ir starp favorītiem, un cīnīties līdz galam līdz finālsvilpei katrā spēlē. Noteikti ir jāuzlabo uzbrukuma taktikas, pie kā treniņos tiek smagi stradāts. Ar aizsardzības komplektāciju un resursiem esmu apmierināts. It īpaši varu izcelt Vidic, ko komanda ir ieguvusi transfēru periodā. Vēlu veiksmi visām komandām!"


Jurisons92 stājies Real Madrid galvenā trenera amatā. Neveiksmīga iepriekšējā sezona, treneru maiņas un zaudējumi satrakoja madridiešu fanus, un tika pieprasīta vēl viena trenera maiņa. Jurisons92 nenobijās un piekrita piedāvājumam kļūt par spāņu superkluba galveno treneri. Jau transfēru logā vēlreiz tika šokēti Real Madrid fani - tika aizmainīta madridiešu lielākā zvaigzne Cristiano Ronaldo. Bet viss nav tik slikti, kā izskatās. Transfēros tika iegūti Gareth Bale, Bastian Schweinsteiger un Edinson Cavani. Varbūt šie trīs superklases spēlētāji kompensēs Ronaldo aizmainīšanu.

Komandas līderi:
E. Cavani
G. Bale
I. Casillas
Pepe 

Komandas plusi:
Ātri, veikli pussargi ar uzbrukuma monstru Cavani var radīt lielas problēmas pretiniekiem
Lielisks vārtsargs
 
Komandas mīnusi: 
Trenera nomaiņa
Ronaldo aizmainīšana var radīt lielas galvassāpes

Prognoze:
12. vieta sezonas noslēgumā

     Jurisons92 par savu komandu: "Komandas uzdevums ir iekļūt vismaz sešiniekā. Ar komandas komplektāciju esmu apmierināts, neskatoties uz to, ka transfēros tika aizmainīts Ronaldo. Komanda pretī ieguva trīs superklases spēlētājus, kas noteikti palīdzēs komandai izcīnīt uzvaras. Nākamajā transfēru logā Real Madrid noteikti tēmēs uz kādu superklases aizsargu. Vissneērtakais pretinieks ir armijnieku klubs, jo tiem ir ļoti sīksta aizsardzība. Real Madrid trumpis ir spēja gūt vārtus no jebkuras pozīcijas, pārsteigt pretiniekus nesagatavotus."


Jau otro sezonu pie komandas stūres ir LaTvIeTiS, kurš noteikti jau zina, kā ar saviem padotajiem jāspēlē. Transfēros nekas netika veikts, komplektācija palikusi tāda pati, bez izmaiņām. Redzēsim, vai Mačestras klubs spēs pārsniegt pagājušajā sezonā izcīnīto 7.vietu.

Komandas līderi:
R. van Persie
S. Aguero
W. Sneijder 

Komandas plusi:
Izcili uzbrucēji, kas spēj gūt vārtus, pateicoties individuālajai meistarībai
Vienmērīgi labi nokomplektēta aizsardzība

Komandas mīnusi:
Nedaudz rosina pārdomas komandas viduslīnija

Prognoze:
7. vieta sezonas noslēgumā

     LaTvIeTiS par savu komandu: "Šīs sezonas mērķis Manchester City komandai ir vismaz 5. vieta līgā. Pieticīgais mērķis skaidrojams ar lielo progresu līgas jaunpienācēju vidū, rezultātā mači ir ļoti saspringti pat komandām no tabulas augšas un lejas galiem. Spēlētāji, Mančester City aizvadot iepriekšējo sezonu, sajutuši komandas ķīmiju savā starpā, transfēri šajā gadījumā nenāktu par labu, kaut arī komandai pietrūkst bijušie partneri Nasri un Džeko. Komanda īsti nekonkurē ar pirmā četrinieka komandām - CSKA, Barcelona, Chelsea un QPR. Manchester City vadība paredz ļoti sīvu cīņu par 5.-7. vietu. City spēles stils lielākoties netiks mainīts. Mūsu komandas spēcīgākie ieroči ir pretuzbrukumi, lieliski krosi. Izteikti pozicionāla spēle caur centru būs redzama reti, ja vien komanda nejutīsies droša par uzvaru. Iespējams, ka mums ir pretīgākais spēles stils līgā, bet galvenais jau tomēr ir uzvarēt!"


Jau otro sezonu pēc kārtas pie komandas stūres ir valts102. Komandas vadītājs noteikti ir iepazinis savus zēnus un ir gatavs rādīt labāku un pārliecinošāku futbolu, nekā pagājušajā sezonā. Transfēros tika veikts ļoti skaļš darījums, kas tika kritizēts un slavināts atsevišķos preses izdevumos. Aizmainīti tika divi Bayern līderi Neuer un Ribery, bet no Barcelona tika iegūti Valdes, Iniesta un Drogba. Cerams, ka ar rasismu komandā nebūs problēmu un komandas biedriem, kā arī faniem nebūs grūtības ar Drogba uzņemšanu komandā. 

Komandas līderi:
D. Villa
F. Torres
D. Drogba
A. Iniesta 

Komandas plusi: 
Izcili nokomplektēts uzbrukums
Ļoti laba viduslīnija

Komandas mīnusi:
Aizmanīti divi komandas sejas - Neuer un Ribery
Salīdzinoši vāja aizsardzība

Prognoze:
6. vieta sezonas noslēgumā

     Valts102 par savu komandu: "Nu jau esmu otro sezonu pēc kārtas pie Bayern Munhen stūres. Transfēros bija grūti šķirties no Neuer, bet uzskatu, ka arī Valdes fanus iepriecinās ar lieliskiem seiviem. Maiņa tika veikta, lai iegūtu izcilo piespēļu dalītāju Iniesta un Drogba, kas treniņos jau ir pierādījuši, ka būs vieni no komandas līderiem. Ja pagājusī sezona pagāja eksperimentējot, tad uz šo sezonu ir liktas jau lielākas cerības un komandas vadībai ir lielākas ambīcijas. Komandai ir dots uzdevums iekļūt vismaz sešiniekā sezonas beigās. Centīsimies ar fanu palīdzību arī to izdarīt. Novēlu visiem interesantu un aizraujošu šo sezonu."


Miguel atkal ir atgriezies pie QPR stūres. Kad viņš brīvprātīgi pameta QPR, toreizējais kluba vadītājs minēja, ka nespēj sastrādāties ar līgas vadību. Līdz ar vadības maiņu Miguel ir atgriezies, kas nenoliedzami padara QPR par vienu no līgas favorītiem. Transfēros nekas netika veikts, komanda acīmredzot jau ir nokomplektēta pēc Miguel ieskatiem. 

Komandas līderi:
Julio Cesar
L. Remy 

Komandas plusi:
Pieredzējis komandas vadītājs
Līgas tumšā zirdziņa loma var palīdzēt komandai cīnīties par titulu

Komandas mīnusi:
QPR nav tik profesionāli un individuāli meistarīgi spēlētāji kā citām komandām

Prognoze:
2. vieta sezonas noslēgumā

     Miguel par savu komandu: "Pēc līgas vadības maiņas nolēmu atgriezties pie komandas stūres, jo šāds lēmums šķita visai loģisks. Faniem un spēlētājiem nav jācieš līgas nolaidības dēļ. Lieki teikt, ka tiku sagaidīts atpakaļ ar vētrainām ovācijām. Ekspektācijas šosezon nav mazinājušās, cīnīsimies par pirmo trijnieku. Sastāvs ir pietiekami meistarīgs, lai parādītu zobus katrai līgas komandai bez izņēmuma. Joprojām kremt pagājušajā sezonā spēles galotnē izsētie punkti pret Agross_LV vadīto Barcelona, taču šoreiz katalāņi ir vēl pieredzējušāki, tātad arī bīstamāki, tāpēc priekšā gaidāmas vismaz divas grūtas cīņas. Būtu nepareizi atstāt ārpus favorītu loka arī Chelsea un CSKA. Tie, kuri domā, ka QPR šosezon pa galvu, pa kaklu metīsies uzbrukumā, ir kļūdījušies jau tagad. Labākais uzbrukums ir aizsardzība, tāpēc vispirms domāsim tieši par savu vārtu nosargāšanu, nevis pretinieku apdraudēšanu. Komandai sekojot vadītāja norādēm laukumā, neredzu iemeslu, kāpēc šo sezonu mēs nevarētu atcerēties ar smaidu sejā."


Komandas faniem lieliski jaunumi - pie komandas stūres iecelts kritiķu slavinātais eTraKo. Manuprāt, tas ir liels solis uz priekšu, lai izraktu PSG no bedres, kurā komanda iekritusi, proti pēdējā vieta League A 5. sezonā. Transfēros nekas netika darīts. 

Komandas līderi:
Z. Ibrahimovic
L. Modric
Thiago Silva 

Komandas plusi:
Lieliskais uzbrucējs Ibrahimovic atnesīs daudz prieka brīžu gan sev, gan komandai un faniem

Komandas mīnusi:
PSG ir emocionāli un psiholoģiski pagrimusi, redzēsim, vai treneris spēs morāli sagatavot savus spēlētājus

Prognoze:
8. vieta sezonas noslēgumā


Raymyy2, manuprāt, jau ir Chelsea komandas leģenda. Esmu dzirdējis, ka komandas vadība apsver raymyy2 līdz ar Miguel uzņemt Chelsea komandas slavas zālē. Ja Chelsea izdosies uzvarēt līgu, domāju, ka tas arī notiks. Transfēros tika iegūts portugāļu vārtu mašīna Cristiano Ronaldo, tomēr nedrīkst aizmirst, ka, lai iegūtu Ronaldo, tika aizmainīti Bale, Schweinsteiger un Cavani. Trīs superklases spēlētāji pret vienu superzvaigzni. Vai tas bija tā vērts? To mums parādīs Chelsea ar raymyy2 un Ronaldo priekšgalā sezonas laikā.

Komandas līderi:
C. Ronaldo
F. Lampard
S. Gerrard 

Komandas plusi: 
Pārdomāta komandas komplektācija
Labs uzbrukums

Komandas mīnusi:
Brīžiem koncentrācijas trūkums, kas izraisa kļūmes aizsardzībā un noved pie zaudētiem vārtiem

Prognoze:
3. vieta sezonas noslēgumā

     Raymyy2 par savu komandu: "Es domāju, ka šī sezona būs ļoti aizraujoša, būs gaidāma ļoti sīva cīņa par titulu. Protams, centīšos tikt pēc iespējas augstākā pozīcijā, ja iespējams, tad arī uzvarēt League A. Neērtakais pretinieks? Noteikti Zupmens. Pagājušajā sezonā maniem uzbrucējiem viņa aizsardzība sagādāja ļoti lielas problēmas. Kas manai komandai spēles stilā ir tāds no kā būtu jābaidās citām komandām? Viens vārds (uzvārds) - Ronaldo! Viņš ir vislabākais uzbrucējs visā League A, pēc manām domām. Pretiniekiem būtu jāuzmanās arī no manas komandas ātrajiem un vētrainajiem pretuzbrukumiem."


Ja katalāņi nevar būt neatkarīga valsts, tad noteikti var uzskatīt, ka futbolā gan viņi ir neatkarīgi. Gribētos pat teikt, ka Barcelona drīzāk ir nevis spāņu, bet tieši katalāņu lepnums un slava. Un katalāņu godu Barcelona jau otro sezonu pēc kārtas centīsies aizstāvēt Agross_LV vadībā. Noteikti galvenie favorīti šosezon. Lieliska komplektācija, transfēru logā iegūts Manuel Neuer un Frank Ribery. Lieliski papildinājumi, kas noteikti spēs aizstāt Iniesta, Drogba un Valdes prombūtni komandā. Visi pieminētie devušies uz Vāciju pie Minhenes Bayern.

Komandas līderi:
F. Ribery
L. Messi
M. Neuer 

Komandas plusi:
Lieliska pozicionālā spēle uzbrukumā
Ļoti laba aizsardzība
Spēlētāji ar izcilu individuālo meistarību

Komandas mīnusi:
Ik pa laikam vērojams koncentrācijas trūkums, it īpaši spēlējot pret vājākiem pretiniekiem

Prognoze:
1. vieta sezonas noslēgumā

     Agross_LV par savu komandu: "Komandas mērķis ir izcīnīt pirmo vietu League A. Domāju, ka komanda ir ļoti labi nokomplektēta. Visi dara savu darbu. Neērtākais pretinieks varētu būt Maskavas CSKA ar savu spēlēšanas stilu. Uzskatu, ka mums ir lielas iespējas beidzot uzvarēt gan kausā, gan League A. Ja vairāk jautājumu, nav es dodos uz komandas sapulci. Paldies!"


Pēc vienas sezonas pauzes Inter Milan ir atgriezušies League A. Itāļu grandam notikusi trenera maiņa. Redzēsim, kādas sekas tas atstās komandā. Transfēros nekādi darījumi netika veikti, komandas vadība, acīmredzot, pirmajā transfēru logā teikusi trenerim, lai neveicot nekādas darbības, jo, manuprāt, dažas izmaiņās trenerim bija jāveic. Komandas komplektācija ir diezgan laba, bet tomēr ir arī daži trūkumi. Manī raisa lielas šaubas, vai viduslīnija ir pietiekami laba, lai cīnītos par sešinieku sezonas finišā. Tad jau redzēs.

Komandas līderi:
M. Gomez
C. Pizzaro 

Komandas plu
si:
Spēcīgi nokomplektēta uzbrukuma līnija

Komandas mīnusi:
Lai gan pussargu ir ļoti daudz, tie nav tik labi, kā gribētos, jo galvenais nav kvantitāte, bet gan kvalitāte
Nestabils vārtsargs

Prognoze:
9. vieta sezonas noslēgumā


Arī Juventus pēc sezonas pārtraukuma ir atgriezies League A - ar jaunu treneri, jaunām cerībām un lielām ambīcijām. Futbola apritē treneris Slyph vēl nav pazīstams, bet varbūt tieši šī sezona viņam atnesīs slavu, uzvaras un laurus. Itāļu klubs ir nokomplektēts vienmērīgi labi, kas ļauj cerēt uz vietu vismaz astotniekā. Redzēsim, kā Slyph tiks galā ar šo uzdevumu. Domājams, ka Robinho un Di Natale sadarbība radīs lielas galvassāpes pretiniekiem. Ja Abbiati būs stabils šosezon un glābs komandu no vārtu zaudējumiem, tad uzvaras būs, un domāju, ka diezgan daudz. 

Komandas līderi:
G. Chiellini
Robinho
A. Di Natale
J. Pastore 

Komandas plusi:
Uzbrukuma komplektācija
Tumšā zirdziņa loma

Komandas mīnusi:
Jauns treneris ne vienmēr spēj tikt galā ar saviem pienākumiem
Vārtsarga faktors

Prognoze:
11. vieta sezonas noslēgumā

     Slyph par savu komandu: "Es ceru, ka šajā sezonā gūšu pieklājīgus rezultātus. Nelieku lielas cerības uz to, ka Juventus spēs izcīnīt titulu, jo man kā trenerim ir maza pieredze. Ar komandas komplektāciju esmu diezgan apmierināts, ir daži labi uzbrucēji un aizsargi, kā arī pussargi ir labā līmenī. Juventus neērtākie pretinieki ir tie, kuri ir ļoti koncentrējušies spēlei aizsardzībā un izveido efektīvus pretuzbrukumus. Mūsu komandas spēcīgākā puse ir uzbrukums un cīnīšanās līdz galam."
Skatījumu skaits: 1077 | Pievienoja: valts102 | Reitings: 5.0/2
Komentāru kopskaits: 2
1 Miguel  
0
Un kurš teica, ka līgā nav žurnālistu? smile

2 valts102  
0
Rakstiet,kas patk un ,kas nepatk,lai zinu kur var pielikt .

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]

Virslīgas līderi

1. Chelsea - 46 punkti
2. Man City - 40 punkti
3. Man United  - 38 punkti
4. Barcelona - 34 punkti
5. Bayern M - 31 punkts

Noraidījumi

Noraidījumu nav!



Lielākie Virslīgas darījumi

1. Ozil - 65 m (BAR)
2. Neymar - 55 m (BVB)
3. Aguero - 45 m (CHE)
4. De Bruyne - 40 m (JUV)
5. Kante - 35 m (JUV)
6. Martial - 35 m (MC)
7. Alves - 35 m (ARS)
8. Toure - 25 m (BVB)
9. Casemiro - 25 m (BVB)
10. Turan - 20 m (AM)

Aptauja
Kuru komandu iekļaut FA pēc sezonas?
1. SSC Napoli
2. AS Roma
3. Liverpool FC
4. Everton FC
Atbilžu kopskaits: 12

Statistika
Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Copyright Gled © 2010Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz