Svētdiena, 19.05.24, 12:27

Vietnes izvēlne

Virslīgas vārtu guvēji

| 19 | Ibrahimovic (Man U)
| 12 | Neymar (BVB)
| 11 | Messi (Barcelona)
| 11 | Suarez (Barcelona)
| 11 | Aguero (Chelsea)

Virslīgas pleimeikeri

| 11 | Gameiro (Atletico)
| 10 | Kagawa (BVB) 
| 10 | Aubameyang (Juventus)
| 10 | Eriksen (Tottenham)
| 9 | Mkhitaryan (Man U)

Virslīgas vārtsargi

| 11 | Caballero (Man City)
| 9 | Courtois (Chelsea)
| 8 | Neuer (Bayern)
| 6 | ter Stegen (Barcelona)
| 6 | Buffon (BVB)

Virslīgas MVP

| 5 | Hazard (Chelsea)
| 4 | Carrasco (Atletico)
| 4 | Muller (Bayern)
| 4 | Aguero (Chelsea)
| 4 | Eriksen (Tottenham)
Galvenie » 2013 » Jūnijs » 10 » Intervija ar BeFirst futbola līgas galveno motoru Miguel
00:28
Intervija ar BeFirst futbola līgas galveno motoru Miguel

     Pēc aizvadītas aizraujošas BeFirst futbola līgas 11. sezonas, kas kļuvusi arī par pēdējo Miguel karjerā uz ļoti ilgu laiku, BeFirst dalībnieki izmantoja vienreizēju iespēju līgas galvenajam vadītājam uzdot jautājumus. Miguel ar atbildēm nebija skops, daloties iespaidos par aizvadīto sezonu, laiku līgā kopumā un nākotnes plāniem.

BeFirst: Kā kopumā vērtē sezonu un atgriešanos Division 1?

Miguel: Nebiju gaidījis tik siltu sagaidīšanu no Manchester City fanu puses, kas bija viens no iemesliem, kāpēc šī sezona vēl ilgi paliks atmiņā. Neizmērojamais fanu atbalsts un komandas nepagurstošais cīņasspars ļāva sasniegt lietas, par kurām pirms sezonas varējām tikai sapņot. Vienmēr ir patīkami atgriezties līgā ar uzvaru, taču gandarījums par visu iespējamo trofeju izcīnīšanu nav izmērojams.

BeFirst: Kā komanda uzņēma trenera maiņu? Vai bija kādas domstarpības?

Miguel: Komandas rezervistiem trenera maiņa vienmēr ir jauna iespēja izkarot vietu pamatsastāvā, kas nebija izņēmums arī šajā gadījumā. Tomēr nedz Barry, nedz Dzeko, nedz citi tā arī nepārliecināja par savu varējumu pirmssezonas pārbaudes spēlēs, kā rezultātā sastāvā tika ieviestas visnotaļ nopietnas korekcijas. Taču spēlētāji, kas pameta klubu, labi apzinājās, ka šī ir viņu iespēja tikt pie lielāka spēles laika, tāpēc rūgtums nepalika nevienam.

BeFirst: Kādas ir sajūtas pēc tik veiksmīgi aizvadītas sezonas?

Miguel: Katrs kauss un katra izcīnītā trofeja ir īpaša savā veidā. Zināju, ka par spīti faktam, ka BeFirst futbola līgā atgriezos pēc ilgāka pārtraukuma, no manis sagaida ļoti daudz. Tāpēc ir liels prieks par iespēju sevi attaisnot gan skeptiķu, gan fanu acīs. Prieks, jo izdevās viss, uz ko klusībā biju cerējis jau pirms pirmās sezonas spēles. Gandarījums, jo atvadas nav jāsaka ar vilšanos.

BeFirst: 24 uzvaras no 26 ir lielisks rādītajs, bet vai bija kāds pretinieks, pret kuru izcīnīt uzvaru bija īpaši grūti?

Miguel: Zināju, ka uz titulu 11. sezonā galvenie favorīti ir PSG un Barcelona, tāpēc tikai loģiski, ka gatavojāmies grūtām spēlēm, īpaši izbraukumā. Beigu beigās tomēr nācās atzīt pretinieku pārsvaru, kā rezultātā netika pat pieļauta doma par zaudējumu kādā no atlikušajām līgas spēlēm. Visgrūtāk 3 punkti nāca izbraukuma spēlē pret Bayern Munchen, kā arī trillera cienīgajā 7:4 uzvarā savās mājās pret Barcelona, kas lielā mērā izšķīra Division 1 titula likteni.

BeFirst: Kā tu spēji sapurināt komandu pēc 0:6 sagrāves kausa finālā un uzvarēt?

Miguel: Jau pirms izbraukuma spēles spēlētājus noskaņoju ļaunākajam scenārijam, kas, diemžēl, izpildījās arī laukumā. Atrast motivāciju atbildes spēlei bija vieglāk, nekā kādam tas varētu šķist. Visi labi apzinājāmies, ka savā laukumā šosezon bijām zaudējuši tikai vienreiz, turklāt tieši tagad piedzīvojām lielākās uzvaras kluba pastāvēšanas vēsturē (15:0 un 15:1). Bez tam ieganstu uzvarai BeFirst kausa izcīņas finālā nekad nav bijis tālu jāmeklē.

BeFirst: Tavs mīļākais moments šajā sezonā?

Miguel: Vislielākās emocijas noteikti sagādāja BeFirst kausa izcīņa. Ne velti saka, ka kausā var uzvarēt jebkurš. Tas pierādījās jau grupu turnīrā, kad Etihad stadionā tika piedzīvots sāpīgs 3:4 zaudējums pret AC Milan, kas kļuva par vienīgo sakāvi savā laukumā visā sezonā. Pēc tam sekoja neticama atspēlēšanās pusfinālā pret PSG (9:8 divu spēļu summā), kā arī uzvaru nesošie Neymar vārti BeFirst kausa finālā. Taču neaizmirstamos mirkļus sagādājusi visa sezona kopumā, kas paskrējusi vēja spārniem.

BeFirst: Ja jāizvēlas viens komandas līderis, kurš tas būtu?

Miguel: Nevienam nav noslēpums, ka nekad neesmu piekopis spēli caur konkrētu spēlētāju, manā komandā par līderi var kļūt katrs. Tapēc atzīmēšanas vērti ir gan Aguero 80 vārti sezonā, gan Hart 10 sausās spēles, gan Pirlo un Bale pa abiem gūtie 36 vārti, gan arī to spēlētāju sniegums, kuri statistikā neatzīmējās nedz ar rezultatīvām piespēlēm, nedz precīziem sitieniem. Katra devums komandas sasniegumos bija neatsverams, līderi bija visi.

BeFirst: Vai esi apmierināts ar komandas sniegumu visā sezonā kopumā?

Miguel: Saka, ka vienmēr var labāk, taču pēdējā laikā mēģinu izvairīties no tendences izcelt komandas kļūdas un neveiksmes. Sezonu, kurā izcīnīti visi 3 iespējamie tituli, nav iespējams nosaukt par sliktu. Vienalga, cik droši vai nepārliecinoši ir sasniegumi. Žēl, ka spēlētājiem nevaru sagādāt pelnītu atalgojumu, pagarinot līgumu uz vēl vienu sezonu.

BeFirst: Cik ilgi jau esi FIFA sportā?

Miguel: Kopš sevi atceros, vienmēr esmu aizrāvies ar futbola datorspēlēm. FIFA spēles versijas spēlēju jau savus 10 gadus, taču pret dzīviem pretiniekiem cīnos vien 3. Daudz esmu mācījies, daudz ieguvis un vienmēr esmu izbaudījis labu spēli pret spēcīgu pretinieku.

BeFirst: Vai joprojām uzskati sevi par labāko FIFA11 spēlētāju Latvijā?

Miguel: Par mani lai runā citi. Saka, ka sasniegumi ir galvenais rādītājs spēlētāja meistarībai, taču pat Messi pusi no savām zelta bumbām nav pelnījis. Lai arī savas karjeras laikā esmu piedzīvojis ne visai patīkamus zaudējumus, līdz šim neesmu saticis pretinieku, kuram kapitulētu bez ierunām.

BeFirst: Esi tituliem visbagātākais treneris BeFirst. Kāds ir tavs noslēpums?

Miguel: Nereti man vaicā, kādu taktiku izvēlos, kam visvairāk pievēršu uzmanību, kā izvietoju spēlētājus, taču neuzskatu, ka mana uzvaras atslēga ir taktiskie zīmējumi vai spēlētāju norādes laukumā. Vienmēr esmu spēlējis instinktīvi, nebaidos improvizēt un lielu uzsvaru lieku tieši uz aizsardzību. Lai arī aizvadītajā sezonā, šķiet, daudz vairāk biju aizrāvies ar momentu veidošanu pie pretinieku vārtiem, uzskatu, ka uzvaras pamatā ir disciplinēta spēle pie saviem vārtiem.

BeFirst: Kurš tituls tev ir visnozīmīgākais? Kuras trofejas iegūšana bijusi visgrūtākā?

Miguel: Īpašs noteikti bijis ar Blackpool izcīnītais pirmais Division 1 tituls manā karjerā. Labā atmiņā palicis arī trešās sezonas triumfs ar Real Madrid, kad Division 1 un BeFirst kauss tika iegūts, sezonas laikā vien 2 spēles aizvadot neizšķirti. Visgrūtāk noteikti nākusi uzvara BeFirst kausa izcīņas finālā šajā sezonā.

BeFirst: Tavs pirmais BeFirst čempionu tituls un emocijas pēc tā?

Miguel: Jau pašā pirmajā sezonā izdevās aizvest Blackpool līdz Division 2 titulam, kas gan nenācās tik viegli, kā cerēts. Ļoti sīvu pretestību izrādīja CSKA, bet pēc uzvaras līgā sajūtas bija divējādas. Sezonas izskaņā krievu kluba vadītājs tika atbrīvots no amata, jo nespēja rast kopīgu valodu ar līgas vadību, tāpēc uzvaras prieks nebija pilnīgs.

BeFirst: Cik ļoti ir mainījies tavs spēles līmenis kopš pirmās spēles?

Miguel: Grūti atsaukt atmiņā debiju līgā, droši vien tā bija pirmā atlases turnīra spēle. Vadot Tottenham, izcīnīju spraigu 1:0 uzvaru pār Real Madrid. Jau tad lielu uzmanību pievērsu aizsardzībai, taču laika gaitā pavisam noteikti spēles kvalitāti esmu tikai pilnveidojis. Uzbrukumi ir kļuvuši ātrāki un efektīvāki, aizsardzība vēl aizvien ir mans trumpis, taču vairāk par visu esmu izkopis komandas spēli, kas palīdzējusi izcīnīt ne vienu vien svarīgu uzvaru.

BeFirst: Vai BeFirst futbola līgā jau pašā sākumā izsities starp pārējiem spēlētājiem, vai tomēr tavi panākumi nāca pamazām?

Miguel: Lai arī atlases turnīrā tika izcīnīta uzvara, neiztiku arī bez zaudējumiem. Jau sākumā daudzi līgas dalībnieki pieskaitīja mani favorītu pulkam, un šādu statusu izdevies saglabāt visu dalības sezonu garumā. 

BeFirst: Vai tu spētu vēlreiz atkārtot savus fantastiskos sasniegumus ar vāju komandu un uzvarēt līgā, piemēram, ar Blackpool?

Miguel: Te uzreiz der atcerēties, ka pirmās piecas sezonas BeFirst futbola līgā bija daudz citādākas. Ne velti, sākot ar 6. sezonu, BeFirst kausa izcīņas finālā uzvarētājs tika noteikts divu spēļu summā. Lagi ir problēma, kas nereti draud sabojāt visu prieku par dalību līgā, taču tā ir realitāte, ar kuru jāsadzīvo. Tieši šis ir galvenais iemesls, kāpēc prognozēt līdzīgu sasniegumu būtu ļoti neviennozīmīgi.

BeFirst: Kura no visām komandām, ar ko esi piedalījies BeFirst, tev ir vistuvāk sirdij?

Miguel: Madride ir manas otrās mājas, kur vienmēr gribēšu atgriezties. Pie Real stūres aizvadīju divas neaizmirstamas sezonas, abas reizes uzvarot gan Division 1, gan BeFirst kausa izcīņā. Pirmajā sezonā Madrides kluba vadītāja amatā uzstādīju līdz šim augstāko sasniegumu savā karjerā - sezona bez zaudētām spēlēm. Komandas sastāvs bija nevainojams, karaliskajam klubam nebija neviena līdzīga.

BeFirst: Ar kuru komandu uzvara līgā tev ir sagādājusi vislielāko gandarījumu?

Miguel: Pavisam noteikti, ka izcīnītais Division 1 tituls ar Blackpool. Diez vai pat optimistiskākie komandas fani ticēja, ka tikai otrajā dalības sezonā klubs iegūs Division 1 trofeju, aiz sevis atstājot tādas komandas kā Barcelona un Real Madrid. Pēc triumfa līgā pie komandas stūres ar tik ierobežotiem spēlētāju resursiem ieguvu pārliecību, ka spēju uzvarēt jebkuru pretinieku. Izejot laukumā, vienmēr ir svarīga attieksme. Svarīgi ir cīnīties tikai par uzvaru visu 90 minūšu garumā. Savas karjeras laikā esmu atspēlējies pat no šķietami neizbēgamas sakāves, tāpēc triumfs Division 1 ar Blackpool kļuva par nopietnu pagrieziena punktu manā karjerā.

BeFirst: Vai ir kāds klubs, kuru vēlies vadīt vairāk par citiem?

Miguel: No vienas puses žēl, ka savu pēdējo sezonu karjerā nevarēju aizvadīt pie Real Madrid stūres, jo šī komanda vienmēr būs īpaša manās acīs. Taču, ja būtu iespēja, noteikti gribētu iemēģināt spēkus arī ar Barcelona, Manchester United, kā arī PSG futbola klubiem.

BeFirst: Kuru no sezonām tu uzskati par savu visneveiksmīgāko?

Miguel: Būtu nepareizi sūdzēties par kādu no aizvadītajām sezonām, jo katrā izdevies izcīnīt vismaz vienu titulu. Kremt vienīgi fakts, ka divu sezonu laikā ar Blackpool tā arī neizdevās iegūt BeFirst kausu. Otrajā sezonā palikām soli no fināla, negaidīti atzīstot nominālās pastarītes Porto pretestību. Taču izcīnītie Division 2 un Division 1 tituli ar angļu klubu nevienu no sezonām neļauj saukt par neveiksmīgu.

BeFirst: Vai tu pirms katras spēles novērtē pretinieku?

Miguel: Es melotu, ja teiktu, ka visām spēlēm gatavojos vienādi. Gadās arī reizes, kad neesmu bijis pietiekami noskaņojies spēlei, par ko beigu beigās esmu dārgi samaksājis. Piemērus nav tālu jāmeklē - kaut vai šīs sezonas vienīgais zaudējums savās mājās pret AC Milan. Ļoti nepatīkams bija zaudējums arī BeFirst kausa izcīņā 4. sezonā, kad pirmajā puslaikā izlieto ūdeni (0:3) neizdevās sasmelt pret Lyon.

BeFirst: Kurš ir tavs neērtākais pretinieks?

Miguel: Vienmēr ir grūti spēlēt pret andrejs17. Ja spēlējam vienādos apstākļos, piemēram, neitrālā laukumā, tad nereti sākas atklāts futbols, kā rezultātā pretinieks veiksmīgi izmanto radušos caurumus manā aizsardzībā. Spēles pret šo spēlētāju nereti ir ļoti rezultatīvas. Viens no retajiem, kuru uzskatu par patiešām bīstamu pretinieku.

BeFirst: Kura no visām izšķirošajām kausa vai līgas spēlēm, cīnoties par titulu, tev ir bijusi pati sīvākā, kur runa burtiski par mača pēdējām 5 minūtēm?

Miguel: Ļoti labi atceros 6. sezonas BeFirst kausa izcīņu, kad 1/2 fināla pirmajā spēlē ar 6:2 biju pārspējis andrejs17 vadīto Chelsea. Loģiski, ka atbildes mačā iniciatīvu uzņēmās tieši Londonas klubs, līdz otrā puslaika izskaņai pamanoties rezultāta starpību divu spēļu summā samazināt līdz minimumam (7:6). Tikai pateicoties veiksmei, neviens no pretinieka sitieniem spēles pēdējās 10 minūtēs neatrada ceļu vārtos, kas manis vadītajai Roma nodrošināja svarīgu iekļūšanu finālā, kas pēc tam tika uzvarēts. Taču saspringtas spēles galotnes bijušas arī šajā sezonā. Vispirms BeFirst kausa pusfinālā teju tika izsēts mērķtiecīgi atspēlētais 3 vārtu deficīts pret PSG (9:8 divu spēļu summā), bet finālā no 0:6 izdevās atspēlēties tikai pašā pēdējā brīdī, turklāt Arsenal gandrīz guva vārtus, kas būtu pārvilkuši svītru City cerībām uz kausu.

BeFirst: Kurš no visiem goliem tev ir iespedies atmiņā visvairāk no tiem, kurus esi iesitis savā BeFirst karjerā, neskaitot draudzības spēles?

Miguel: Iespējams, grūtākais jautājums no visiem, ņemot vērā, ka šosezon vien esmu guvis vairāk kā 200 vārtus (smejas). Visticamāk, kāds no goliem pēc lieliskas vairāku piespēļu izspēles. Skaistus sologājienus grūti atcerēties.

BeFirst: Kurš ir tālākais gols, kuru esi iesitis savā BeFirst karjerā un kur vārtsargs ir bijis savā vietā?

Miguel: Vārtsargu no distances cenšos pārspēt diezgan reti, sevišķi jau tad, ja tas vārtos ieņēmis pareizu pozīciju. Domāju, ka vārti no 22 metru atzīmes bijuši no vistālākās distances, lai gan dažs labs tiešais brīvsitiens realizēts pat no vēl lielāka attāluma.

BeFirst: No visiem spēlētājiem, kas ir piedalījušies BeFirst, kuru tu nevēlētos redzēt izpildām tiešo brīvsitienu tavu vārtu virzienā?

Miguel: No soda sitienu meistariem gribētu izcelt vienīgi Gled, pret kuru nācās tikties League A ietvaros 1. sezonā. Spēlētājs, kurš zina, ko dara, un bieži vien nogādā bumbu tieši tur, kur pats to vēlas.

BeFirst: Kurš ir pats bīstamākais stūra sitienu un centrējumu izpildītājs, ar kuru tev ir nācies sastapties?

Miguel: Nezinu nevienu citu, kurš tik ļoti lielu uzmanību pievērstu stūra sitieniem, kā to dara raymyy2. Neesmu rēķinājis, cik procentuāli viņa vadībā Chelsea guvuši vārtus no standartsituācijām, taču nevienam nav noslēpums, ka raymyy2 saviem spēlētājiem treniņu laukumā stūra sitienus liek atstrādāt diezgan ilgi, kas laukumā visai bieži atmaksājas.

BeFirst: Kad un kā aizsāki BeFirst projektu?

Miguel: Viss sākās 2010. gadā, kad kādā no FIFA11 komūnām saskatīju lielu nepieciešamību pēc uzlabojumiem. Tā kā neatradu atbalstu līgas vadības vidū, nolēmu izveidot pats savu komūnu. Līga ar katru sezonu arvien paplašinājās, kulmināciju sasniedzot 3. sezonā, kad BeFirst piedalījās kopā 28 komandas - pa 14 Division 1 un Division 2. Vadītāji ir bijuši daudzi un dažādi, taču nevienā brīdī neesmu nožēlojis savu izvēli par līgas izveidi.

BeFirst: Spēlētājs, kurš tev visvairāk palicis atmiņā no šīs līgas?

Miguel: Ļoti labi atceros BeFirst veterānus weedlover un andzixx. Pēdējais ļoti daudz palīdzējis gan līgas vadīšanā, gan komūnas attīstībā. Vienu brīdi pat strādājām pie BeFirst jaunās mājaslapas projekta, kuru gan līdz galam tā arī neizdevās realizēt.

BeFirst: Pret kuru no visem dalībniekiem tev ir bijusi vislielākā cieņa?

Miguel: Vēl joprojām ļoti cienu andzixx par viņa spēles stilu un attieksmi. Spēlētājs, kurš vienmēr saglabāja pazemību pat pēc sāpīgiem zaudējumiem.

BeFirst: Kurš ir bijis visskandalozākais jeb kaitinošākais BeFirst dalībnieks, ar kuru tev ir nācies sastapties?

Miguel: Lielas galvassāpes vienmēr sagādājis henriks007, arī franču leģionārs drif nav bijis paraugzēns. Arī pats savulaik rūpējos par skandāliem, taču no šīs rakstura īpašības beidzot esmu atbrīvojies. Nereti liekas problēmas lieliski izdodas sagādāt arī andrejs17.

BeFirst: Kurš, tavuprāt, ir visvairāk progresējušākais līgas spēlētājs pēdējo sezonu laikā?

Miguel: Ar katru sezonu arvien vairāk progresē Klaawinjs. Spēlētājs, kurš vēl pirms dažām sezonām ne visai veiksmīgi cīnījās par izdzīvošanu Division 3, nu spēlē plecu pie pleca kā līdzīgs ar līdzīgu kopā ar Division 1 grandiem. Nevar nepamanīt arī agito progresu, taču par nākamo pārsteigumu var parūpēties oskars1.

BeFirst: Kurš ir visaktīvākais BeFirst dalībnieks, kāds jebkad ir piedalījies līgā?

Miguel: Ar patīkamu aktivitāti vienmēr pārsteidz Klaawinjs, kurš nereti ir pirmais ar izspēlētām spēlēm.

BeFirst: Kādas ir tavas prognozes par šīs sezonas BeFirst kausa un līgas uzvarētāju?

Miguel: Šķiet, ka beidzot laimīgo lozi būs izvilcis tieši Klaawinjs, kuram pat bukmeikeri prognozē uzvaru Division 1. BeFirst kausā gan iespējams ir viss, tāpēc Barcelona dublis 12. sezonā ir maz ticams. Drīzāk uzspīdēt varētu kāds no tumšajiem zirdziņiem - raymyy2 vai oskars1.

BeFirst: Vai tuvākajā nākotnē domā rīkot, piemēram, Bundeslīgu vai Latvijas Virslīgu?

Miguel: Šādas idejas laiku pa laikam grozījušās manā galvā, taču vajag apzināties, ka šādu plānu realizācija prasa lielus laika resursus, kuru šobrīd, diemžēl, nav nevienam. Izveidot atbilstošu rosteri šādām līgām nebūtu vienas dienas darbs, kas ideju realizāciju jutami sarežģī.

BeFirst: Vai esi plānojis aizliegt "finesse shot" pogu?

Miguel: Vienīgā pogu kombinācija, kas jebkad būs aizliegta BeFirst futbola līgā, ir tālās piespēles pa gaisu no savas laukuma puses uz pretinieka laukumu.

BeFirst: Kādi ir nākotnes plāni BeFirst? Atgriešanās League A?

Miguel: Šķiet, ka nu ir pienācis tas brīdis, kad uz ilgāku laiku saku ardievas visai BeFirst komūnai, tātad arī League A un līgas vadītāja pienākumiem. Neizslēdzu savu atgriešanos, taču tas pavisam noteikti nenotiks drīz.

BeFirst: Vai tev nepietrūkst FIFA pēc karjeras beigšanas?

Miguel: Šad tad vēl uzspēlēju prieka pēc, taču grūtības sagādā arī saplēstais gamepad. Pašlaik tā vien šķiet, ka pienācis laiks datorspēlēm mest mieru.

BeFirst: Vai apsver domu atgriezties BeFirst futbola līgā?

Miguel: Vienmēr ir patīkami atgriezties tur, kur tevi sagaida. Ir grūti atvadīties no kaut kā, ko esi lolojis un veidojis 3 gadus, tāpēc ir grūti runāt par nākotni. Laiks dara savu.

BeFirst: Vai atgriezīsies FIFA11 aprindās, vai tomēr spēlēsi jaunākas FIFA versijas?

Miguel: Šobrīd par FIFA tik tiešām negribu domāt, esmu nolicis sev citas prioritātes. Tikai laiks rādīs to, kur būšu pēc gada vai diviem.

BeFirst: Kāpēc tevi tik ļoti ieinteresēja FIFA11?

Miguel: Sākot BeFirst futbola līgu, šī bija jaunākā FIFA versija. Laika gaitā tā bija un palika vienīgā, kuru iespējams spēlēt par brīvu internetā. Tā nu jau 12 sezonas aizvadām līgu uz FIFA11 bāzes. Tiesa, klāt nākusi arī League A, kur savā starpā sacenšas labākie FIFA12 spēlmaņi.

BeFirst: Vai FIFA11 kā spēle tevī ir izraisījusi atkarību?

Miguel: Nezinu, vai to tā var nosaukt. Iespējams, ka pirmajās sezonās to vien gaidīju, kā nākamo kārtu līgas kalendārā, taču ar laiku esmu apzinājies citas vērtības.

BeFirst: Vai tev kādu brīdi nav licies "priekš kam man viss šis lielais darbs, visu darot un taisot, labāk metīšu pie malas, ir lietderīgākas lietas, ko darīt"?

Miguel: Šāda doma bijusi prātā ne vienu reizi vien, taču šis pavisam noteikti nav iemesls, ar ko skaidrojama mana aiziešana. Vienmēr ir bijuši dalībnieki, kuri novērtē ieguldīto darbu. Viss, ko es daru, sagādā man gandarījumu, pretējā gadījumā līga savu darbību būtu beigusi jau pēc pirmās sezonas.

BeFirst: Cik ilgi, tavuprāt, šis projekts vēl turēsies virs ūdens?

Miguel: Katru kompāniju un sabiedrību veido cilvēki, kuri deg par ideju. Tikmēr, kamēr būs kāds, kuram BeFirst būs daļa no sirds, līga neapstāsies un turpinās augt. 

BeFirst: Ko tu novēlētu pārējiem līgas dalībniekiem savas prombūtnes laikā?

Miguel: Novēlu neapstāties pie sasniegtā un turpināt cīnīties par savu vietu slavas saulītē. Viegli nav nevienam - arī tiem, kurus citi uzskata par favorītiem. Taču vēlu arī saglabāt prieku par spēli, jo tas ir pats galvenais.

BeFirst: Vai ir kāds jautājums šajā intervijā, kuru tu gaidīji, ka kāds tev uzdos, bet tā arī nav uzdevis?

Miguel: Neviens tā arī nevaicāja, kurš, pēc manām domām, ir labākais spēlētājs BeFirst futbola līgas vēsturē. Domāju, ka Messi panākumiem nestāv līdzi neviens. Trīs Division 1 titulus, divas BeFirst kausa trofejas, piecas Division 1 labākā vārtu guvēja balvas un vienu BeFirst kausa labākā snaipera apbalvojumu vēl ilgi būs grūti pārspēt jebkuram.
Skatījumu skaits: 731 | Pievienoja: Miguel | Reitings: 5.0/2
Komentāru kopskaits: 5
1 agito  
0
Perfect !
Goodbye Legend!

2 Klaawinjs  
1
Lieliski jautājumi ar tik pat lieliskām atbildēm, lieliska intervija! Uz tikšanos!

3 nba97  
0
Lieliska intervija , lai tev veicas Miķel uz īstā futbola zāliena!!!

4 kurmis98  
0
lieliska intervija. lieliskas atbildes.
lai veicas !
pietruks tevis befirst liga!

5 andrejs17  
-1
Jā, ir skumji kad aizet tāda leģenda :(, beigās pat asaras saskrēja acīs sad

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]

Virslīgas līderi

1. Chelsea - 46 punkti
2. Man City - 40 punkti
3. Man United  - 38 punkti
4. Barcelona - 34 punkti
5. Bayern M - 31 punkts

Noraidījumi

Noraidījumu nav!



Lielākie Virslīgas darījumi

1. Ozil - 65 m (BAR)
2. Neymar - 55 m (BVB)
3. Aguero - 45 m (CHE)
4. De Bruyne - 40 m (JUV)
5. Kante - 35 m (JUV)
6. Martial - 35 m (MC)
7. Alves - 35 m (ARS)
8. Toure - 25 m (BVB)
9. Casemiro - 25 m (BVB)
10. Turan - 20 m (AM)

Aptauja
Kuru komandu iekļaut FA pēc sezonas?
1. SSC Napoli
2. AS Roma
3. Liverpool FC
4. Everton FC
Atbilžu kopskaits: 12

Statistika
Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Copyright Gled © 2010Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz