Trešdiena, 08.05.24, 03:42

Vietnes izvēlne

Virslīgas vārtu guvēji

| 19 | Ibrahimovic (Man U)
| 12 | Neymar (BVB)
| 11 | Messi (Barcelona)
| 11 | Suarez (Barcelona)
| 11 | Aguero (Chelsea)

Virslīgas pleimeikeri

| 11 | Gameiro (Atletico)
| 10 | Kagawa (BVB) 
| 10 | Aubameyang (Juventus)
| 10 | Eriksen (Tottenham)
| 9 | Mkhitaryan (Man U)

Virslīgas vārtsargi

| 11 | Caballero (Man City)
| 9 | Courtois (Chelsea)
| 8 | Neuer (Bayern)
| 6 | ter Stegen (Barcelona)
| 6 | Buffon (BVB)

Virslīgas MVP

| 5 | Hazard (Chelsea)
| 4 | Carrasco (Atletico)
| 4 | Muller (Bayern)
| 4 | Aguero (Chelsea)
| 4 | Eriksen (Tottenham)
Galvenie » 2013 » Oktobris » 28 » AC Milan par mata tiesu uzvar League A, Chelsea šokē Barcelona BeFirst kausa finālā
17:54
AC Milan par mata tiesu uzvar League A, Chelsea šokē Barcelona BeFirst kausa finālā

 
     Trešo reizi League A pastāvēšanas vēsturē Gled aizvedis AC Milan līdz līgas titulam, tikai šoreiz tiešām par mata tiesu. Šosezon AC Milan un Agross_LV vadītā Barcelona sezonu noslēdza ar vienādu punktu skaitu, AC Milan bija pārāki ar nieka 8 vārtu starpību.
     AC Milan šosezon bija vislabākā aizsardzība, kas ir ļāvusi pretiniekiem gūt tikai 11 vārtus. AC Milan arī pamanījās gūt visvairāk vārtu šajā sezonā - 61. 38 no visiem vārtiem guva Milan galvenais bombardieris Samuel Eto'o, kuram pietrūka nieka 3 vārti, lai pārspētu Neymar pērn uzstādīto 40 vārtu rekordu līgā. Tikai trīs komandām šajā sezonā izdevās atņemt AC Milan punktus, viena no kurām bija līgas jaunpienācēja Zupmens vadītā Paris Saint-Germain, kas ar rezultātu 1:1 izbraukumā ar Itālijas milžiem cīnījās neizšķirti. Kā arī milānieši negaidīti savās mājās piekāpās Londonas Chelsea ar rezultātu 0:1 un ar rezultātu 2:3 izbraukumā Manchester United. Tomēr ar ļoti lielu vilšanos AC Milan izkrita no kausa jau pašā ceturtdaļfinālā spēlē pret jizzy079 vadīto Manchester United. Kausa ceturtdaļfināla pirmajā spēlē Gled padotie izbraukumā piekāpās ar rezultātu 0:1. Dramatiskajā atbildes spēlē San Siro stadionā milāniešiem gandrīz izdevās tikt pie biļetes uz pusfinālu, tomēr Neymar ar 90. minūtē gūtajiem vārtiem izlīdzināja rezultātu divu spēļu summā, kas nozīmēja ka Manchestera United tiek pusfinālā, pateicoties 2 gūtajiem vārtiem izbraukumā.
     Katalāņi 5. sezonu ir aizvadījuši godam. Agross_LV padotie bija ļoti tuvu, lai izcīnītu dubli 5. sezonā. Tikai ar vārtu starpību Barcelona piekāpās AC Milan cīņā par līgas titulu. Arī visnotaļ dramatiskajā kausa finālā Barcelona piedzīvoja zaudējumu pret raymyy2 vadīto Londonas Chelsea. Agross_LV padotie bija pilnā pārliecībā, ka viņi spēs atvest kausu uz savām mājām, ņemot vērā, ka Barcelona bija pārāki par Chelsea abās līgas spēles, kuras noslēdzās ar rezultātiem 3:0 un 4:0 Barcelona labā. Pirmajās divās spēlēs Barcelona tomēr izdevās izlīdzināt rezultātu pašā spēles izskaņā. Tomēr trešajā spēlē spāņi nespēja atrast veidu, kā apiet raymyy2 nesen izstrādāto taktiku. Ļoti veiksmīgs pirkums izrādījās kamerūnietis Didier Drogba, kas 5. sezonu beidza ar 20 gūtiem vārtiem līgā. Ļoti daudzi šaubījās, vai 35 gadu vecais uzbrucējs spēs attaisnot 43 miljonu summu, kuru Barcelona samaksāja Galatasaray par uzbrucēja pakalpojumiem. Bet Drogba apklusināja visus kritiķus jau sezonas sākumā ar iespaidīgiem sniegumiem Barcelona labā. AC Milan ir vienīgā komanda, kurai šosezon izdevās līgā pārspēt Barcelona, tomēr arī Miguel vadītajai Queens Park Rangers izdevās atņemt punktus katalāņiem.
     Šī patiešām ir bijusi visveiksmīgākā sezona raymyy2 karjerā. Pirmo reizi raymyy2 triumfējis BeFirst kausa izcīņā. 3. sezonā, kad drif negaidīti atstāja Chelsea galvenā trenera amatu un raymyy2 tika iecelts par Chelsea jauno vadītāju, jaunais treneris apsolīja, ka izcīnīs titulu ar Chelsea, un beidzot pēc trīs sezonām viņam tas ir izdevies. Chelsea ļoti veiksmīgi uzsāka 5. sezonu ar uzvarām pār Manchester United, Manchester City un Paris Saint-Germain ar rezultātiem 2:1, 3:1 un 3:0. Bet jau ceturtajā kārtā piedzīvoja pirmo zaudējumu savā laukumā pret Miguel vadīto Queens Park Rangers. Spēle beidzās ar rezultātu 2:1 QPR labā. Arī nākamajā spēlē negaidīti savā laukumā Chelsea nospēlēja neizšķirti ar Real Madrid. Sezonas vidū Chelsea izdevās parakstīt līgumu ar Steven Gerrard, kuru Londonas klubs jau bija kārojis labu laiku atpakaļ. Gerrard bija tieši tas spēlētājs, kurš Chelsea bija vajadzīgs, lai dramatiski uzlabotu komandas sniegumu. Un tieši tas viņiem arī izdevās. Kausa ceturtdaļfinālā raymyy2 padotie tikās ar LaTvIeTiS vadīto Manchester City. Divu spēļu summā londonieši bija pārāki par Mančestras klubu. Ar rezultātu 7:2 divu spēļu summā Chelsea izcīnīja biļeti uz pusfinālu. Pusfinālā Chelsea tikās ar otru Mančestras komandu, kas pamanijās ceturtdaļfinālā izslēgt kausa favorītus AC Milan. Bet jau pirmajā spēlē Chelsea viesos negaidīti pieveica jizzy079 vadīto Manchester United ar vēsturisku rezultātu 5:0. Lai gan atbildes spēlē United izdevās pārspēt londoniešus ar 2:1, tas bija stipri par maz, lai tiktu uz kausa finālu. Divu spēļu summā Chelsea pieveica Manchester United ar rezultātu 6:2. Finālā Londonas klubs tikās ar saviem sīvākajiem sāncenšiem Barcelona. Abas pirmās spēles beidzās ar rezultātu 1:1. Bija jāspēlē trešā un izšķirošā spēle, kurā Chelsea tomēr izdevās gūt uzvaru pār katalāņiem ar rezultātu 1:0 un izcīnīt savu pirmo kausu līgas pastāvēšanas vēsturē. 78. minūtē Pique kļūdījās aizsardzībā, kas atļāva Cavani izvirzīt Londonas klubu vadībā. Jau pirms tam, 50. minūtē David Silva bija ļoti laba iespēja izvirzīt Barcelona vadībā, bet viņa sitiens trāpīja vārtu stabam. Barcelona vārtsargs Victor Valdes tika atzīts par spēles vērtīgāko spēlētāju.
     Patiešām negaidīti leģendārais klubu vadītājs Miguel 5. sezonā uzņēmās vadīt Queens Park Rangers, par ko Londonas kluba fani bija ļoti lielā sajūsmā. Jau pirmajā kārtā Miguel izdevās iepriecināt fanus ar sensacionālu 4:0 uzvaru pār Real Madrid. Nu visiem bija skaidrs, ka Londonas klubs ir viens no pretendentiem uz 5. sezonas titulu. Diemžēl jau otrajā kārtā QPR pazaudēja tik ļoti nepieciešamos divus punktus spēlē pret Barcelona, spēlei beidzoties ar rezultātu 1:1. Bet jau nākamajās spēlēs Miguel vadītā QPR ar iespaidīgiem rezultātiem pārspēja Liverpool un Manchester City, spēles beidzās ar rezultātiem 4:0 un 4:1. Sezonās pirmajā aplī vienīgā komanda, kurai Miguel nācās piekāpties, bija Gled vadītā AC Milan, kas San Siro stadiona pārspēja londoniešus ar rezultātu 2:0. 5. sezonas pirmā apļa beigās līgas vadība negaidīti anulēja Queens Park Rangers spēli pret Paris Saint-Germain, par iemeslu minot spēles formalitāšu nenokārtošanu. Miguel ļoti skaļi pauda savu neapmierinātību par līgas vadības lēmumu, īsi pēc notikušā atstājot QPR galvenā trenera amatu, par ko bija šokēti citi līgas klubu vadītāji, taču QPR fani un vadība, lai arī ar nožēlu, tomēr atbalstīja un saprata šādu lēmumu. Otrā apļa sākumā par QPR vadītāju tika iecelts līgas jaunpienācējs Zebra. Zebra neslikti uzsāka 5.sezonas otro apli ar 3:0 uzvaru pār PSG un par spīti smagi zaudētajām spēlēm pret Manchester United, AC Milan un Bayern Munchen spēja ierindoties ceturtajā pozīcijā sezonas beigās.
     Jau pašā sākumā Manchester United piedzīvoja lielu vilšanos par neveiksmīgi uzsāktu sezonu. Pirmajās četrās kārtās Mančestras klubs palika bez punktiem. Pirmajā kārtā United savā laukumā piekāpās Londonas Chelsea ar rezultātu 1:2, kaut gan pašā spēles izskaņā Manchester United leģendai Paul Scholes tika dota iespēja izlīdzināt rezultātu ar 11 metru soda sitienu. Par nelaimi United Chelsea vārtsargs Hugo Lloris uzminēja, kur Anglijas izlases pussargs raidīs bumbu, un atvairīja to bez jebkādām problēmām. Jizzy079 vadītā Manchester United pamanījās negaidīti zaudēt kaimiņiem City ar rezultātu 1:2, kā arī Bayern Munchen ar rezultātu 3:4. United snaiperis Ezeqiel Lavezzi sezonu beidza ar 21 gūtiem vārtiem, kas ir otrais labākais sniegums sezonā. Par spīti neveiksmēm līgā jizzy079 padotajiem šajā vēsturiskajā kausa ceturtdaļfinālā izdevās izslēgt Gled vadīto AC Milan no kausa izcīņas. Bet jau pusfinālā tika piedzīvota sagrāve pret raymyy2 vadīto Chelsea. Par spīti deviņām zaudētām spēlēm šajā sezonā United ar 25 punktiem ierindojās 5. vietā.
     6. vietu izdevās nosargāt valts102 vadītajai Bayern Munchen. Šim vadītājam patiešām ir potenciāls, ar katru spēli viņa meistarība tikai aug un aug. Iespējams, ka ļoti drīz viņš spēs arī nopietni cīnīties par tituliem. Varbūt vēl šosezon tas viņam nesanāca pieredzes trūkuma dēļ, bet no Bayern nākotnē būtu jāuzmanās visiem līgas klubu vadītājiem, tajā skaitā arī trīskārtējam līgas čempionam Gled. Bayern Munchen vislabākais sniegums šajā sezonā bija uzvara pār Manchester United izbraukumā ar rezultātu 4:3. Diemžēl kausā veiksme nebija minheniešu pusē, jo bija jāstājas pretī Agross_LV un viņa vadītajai Barcelona. Abās spēlēs Minhenes klubam nācās piekāpties katalāņiem ar rezultātiem 0:3 un 1:6. Šosezon visrezultatīvākais spēlētājs Bayern rindās bija Fernando Torres ar deviņiem gūtiem vārtiem līgā.
     Jau pašā sezonas sākumā Manchester City vadītājs nolēma, ka transfēros nepiedalīsies. Viņš ir apmierināts ar tādu komandas sastāvu, kāds tas ir. Bet vai komandas sastāvs tiešam ir pietiekami labs, lai cīnītos par augstām pozīcijām līgā? Lai vai kā Manchester City jau pašā sezonas sākumā bija jāspēlē pret AC Milan un Chelsea. Kā jau bija paredzēts, Mančestras klubam neizdevās iegūt pozitīvu rezultātu no šīm divām spēlēm. Bet kluba fani jūsmoja par to, ka Manchester City pārspēja savus ienaidniekus Manchester United ar rezultātu 2:1, kā arī ar 3:0 izbraukumā pieveica savus vietējos kaimiņus Liverpool. City izstājās no kausa ceturtdaļfinālā pret Chelsea, kur abās spēlēs londonieši triumfēja ar rezultātiem 2:1 un 5:1. Sezonas noslēgumā Manchester City ierindojās 7. vietā ar 22 punktiem. Komandas labākais vārtu guvējs šajā sezonā ir Robin van Persie ar 12 vārtiem līgā.
     Spānijas galvaspilsētas klubam aizvadītajā sezonā ir gājis visādi. Ļoti neapmierinošs sezonas sākums ar 3 neizšķirtiem un 3 zaudētām spēlēm pirmajās sešās kārtās. Pirmā uzvara nāca tikai septītajā kārtā ar rezultātu 3:2 pār Manchester City. Tomēr, neskatoties uz slikti aizvadītu sezonu līgā, Real Madrid pamanījās tikt līdz kausa pusfinālam, ceturtdaļfinālu vispirms aizvadot ar QPR. Pirmā spēle tika aizvadīta Londonā, kas beidzās ar rezultātu 0:0. Atbildes spēle tika aizvadīta Madridē kas beidzās ar rezultātu 3:1 Real Madrid labā. Real Madrid galvenais treneris Oli-Dunhill pēc strīda ar Chelsea un Barcelona klubu vadītājiem tika atstādināts pēc līgas vadības lēmuma sakarā ar biežu spēļu datumu pārcelšanu. Līgas vadība pieaicināja dambism līdz sezonas beigām. Kausa pusfinālā Real Madrid piekāpās Barcelona ar rezultātu 1:6. Dažas dienas pēc spēles dambism nezināmu iemeslu dēļ atkāpās no Real Madrid galvenā trenera amata. Sezonu Spānijas karaliskais klubs pabeidza 8. vietā ar 20 punktiem. Real Madrid labākais vārtu guvējs kā parasti ir Cristiano Ronaldo ar 10 vārtiem līgā.
     Jurisons92 vadītā Liverpool sezonu beidza vien 9. vietā, bet visu cieņu komandas vadītājam par to, ka turējās līdz galam. Viņš Liverpool nepameta, lai kas arī notiktu. Šajā sezonā Liverpool izdevās uzvarēt vienu spēli un izcīnīt divus neizšķirtus. Sezonas otrajā kārtā Liverpool savā laukumā ar rezultātu 1:0 guva uzvaru pār Paris Saint-Germain. Atbildes spēlē Jurisons vadītajai Liverpool atkal izdevās izcīnīt punktus pret PSG, tikai šoreiz Liverpool izbraukumā spēlēja neizšķirti ar rezultātu 1:1. Angļu klubam izdevās atņemt punktus arī Queens Park Rangers, pret kuru spēle noslēdzās neizšķirti savā laukumā ar rezultātu 1:1. Liverpool labākie vārtu guvēji šosezon ir Luis Suarez un Stewart Downing - abiem futbolistiem pa diviem gūtiem vārtiem.
     Pēdējo vietu līgā ieņēma Paris Saint-Germain, bet šī komanda pilnībā šokēja citus līgas dalībniekus ar to, ka tieši Zupmens izdomāja, kā atņemt punktus AC Milan un Chelsea. Spēle pret AC Milan beidzās ar rezultātu 1:1, bet spēle pret Chelsea - 0:0. Ja Zupmens būtu izdevies uzvarēt AC Milan, tas būtu maksājis Gled līgas titulu. Diemžēl PSG šo sezonu aizvadīja bez uzvarām līgā, tomēr pamanījās sešas spēles aizvadīt neizšķirti, līdz ar to ierindojās 10. vietā ar 6 punktiem sezonas beigās. Labākais vārtu guvējs PSG rindās - Kevin Gameiro ar pieciem gūtiem vārtiem.

Skatījumu skaits: 928 | Pievienoja: raymyy2 | Reitings: 5.0/2
Komentāru kopskaits: 1
1 Miguel  
0
Lūk, kā ir jāveido raksti. smile

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]

Virslīgas līderi

1. Chelsea - 46 punkti
2. Man City - 40 punkti
3. Man United  - 38 punkti
4. Barcelona - 34 punkti
5. Bayern M - 31 punkts

Noraidījumi

Noraidījumu nav!



Lielākie Virslīgas darījumi

1. Ozil - 65 m (BAR)
2. Neymar - 55 m (BVB)
3. Aguero - 45 m (CHE)
4. De Bruyne - 40 m (JUV)
5. Kante - 35 m (JUV)
6. Martial - 35 m (MC)
7. Alves - 35 m (ARS)
8. Toure - 25 m (BVB)
9. Casemiro - 25 m (BVB)
10. Turan - 20 m (AM)

Aptauja
Kuru komandu iekļaut FA pēc sezonas?
1. SSC Napoli
2. AS Roma
3. Liverpool FC
4. Everton FC
Atbilžu kopskaits: 12

Statistika
Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Copyright Gled © 2010Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz