Svētdiena, 19.05.24, 13:53

[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Forums » Virslīga » Komandas un vadītāji » FC Barcelona
FC Barcelona
jlopatkoDatums: Pirmdiena, 17.04.17, 22:06 | Ziņojums # 1
Pasaules zvaigzne
Grupa: Users
Ziņojumu skaits: 37
Balvas: 0
Statuss: Offline

Vadītājs: jlopatko98
Skype: live:juris.lopatko
Komandas lapa: Click

Komandai pievienojušies:

1)Juan Cuadrado no Juventus
2)Santiago Cazorla no Arsenal
3)Jack Wilshere kā brīvais aģents
4)Aizpilicueta no Chelsea.

Komandu pametuši:
1)Andre Gomes uz Juventus
2)Andres Iniesta uz Arsenal
3)Arda Turan uz Atletico Madrid
 
jlopatkoDatums: Pirmdiena, 17.04.17, 22:11 | Ziņojums # 2
Pasaules zvaigzne
Grupa: Users
Ziņojumu skaits: 37
Balvas: 0
Statuss: Offline
Barcelona ļoti nopietni gatavojas sezonas sākumam un ir aizvadījusi virkni draudzības spēļu pret dažādiem līgas klubiem.
Pirms draudzības spēļu cikla sākšanas Barsenola veica dažas maiņas un komandai ir pievienoušies Juan Cuadrado un Santiago Cazorla no Juventus un Arsenal.
Lielāko daļu no labākajiem momentiem draudzībās spēlēs ir iespējams aplūkot - ŠEIT

Pirms sezonas cikla rezultāti šobrīd ir svārstīgi un menedžeris dara visu, lai Barcelona uzlabotu sniegumu un būtu gatava sezonas sākumam uz 100%.

1) Barcelona 0:1 Arsenal
2) Barcelona 1:0 Arsenal
3) Barcelona 1:2 Borussia Dortmund
4) Barcelona 0:1 Juventus
5) Barcelona 1:0 Juventus
6) Barcelona 6:0 Arsenal
7) Barcelona 0:0 Bayern Munchen
8) Barcelona 4:1 Arsenal
9) Barcelona 2:0 Atletico Madrid
10) Barcelona 2:2 Borussia Dortmund
11) Barcelona 3:0 Borussia Dortmund
12) Barcelona 3:0 Borussia Dortmund
13) Barcelona 3:2 Arsenal
14) Barcelona 2:0 Bayern Munchen

Šobrīd norit pārrunas ar Jack Wilshere, kuram šobrīd ir piešķirts brīvā aģenta status. Visticamāk Wilshere komandai pievienosies jau tuvāko stundu laikā.
 
jlopatkoDatums: Otrdiena, 18.04.17, 11:20 | Ziņojums # 3
Pasaules zvaigzne
Grupa: Users
Ziņojumu skaits: 37
Balvas: 0
Statuss: Offline
Komandai pievienojas Aizpilicueta un Jack Wilshere. Turpretī, to pamet Umtiti. Veiksmi Umtiti Borussia komandā. Mēs ticam, ka Gled spēs atrast pielietojumu šim aizsargam.
 
jlopatkoDatums: Otrdiena, 02.05.17, 21:48 | Ziņojums # 4
Pasaules zvaigzne
Grupa: Users
Ziņojumu skaits: 37
Balvas: 0
Statuss: Offline
Rīt, 20.aprīlī Barselona dodas uz Parīzi lai aizvadītu pirmo sezonas spēli pret vietējo PSG. Vienīgajā pirms sezonas pārbaudes spēle Barselona izcīnija pārliecinošu uzvaru ar rezultātu 3:1. Redzēsim, vai mājinieku laukums palīdzēs tiem pacīnīties ar spāņu superklubu.

Pievienots (20.04.17, 14:23)
---------------------------------------------
Barcelona šodien devās uz Parīzi lai aizvadītu BeFirst sezonas pirmo spēli pret vietējo Saint German. Sākums bija ļoti nervozs, taču Suarez 18.minūtē pierādīja kāpēc viņš ir viens no labākajiem uzbrucējiem uz zemes. Lielisks first-touch un un tip-in gols viņa izpildījumā. Tālāk viss ritēja pēc plāna. Messi dubultoja pārsvaru tuvojoties pirmā puslaika beigām. Otrais puslaiks uzsākās miegaini, un 59.minūtē Diego Costa ar skaistu finesse sitienu vienus vārtus parīziešiem atspēlēja, taču Barcelona pamodās un turpinājumā guva vēl trīs vārtus. Sākumā Ivans Rakitičs no lieliskas Cazorlas piespēles guva komandas 3.vārtus, vēlāk Messi no tā paša Cazorlas izrāvās 1vs1 izgājienā un sita nekļūdīgi. Spēles kompensācijas laikā Suarez pielika treknu punktu, ieripinot bumbu Trappa vārtu stūrī. 5:1 un Barcelona sezonu uzsāk diezgan iespaidīgi.

Spēles highlighti atrodami - [furl=https://youtu.be/7lLZYEXUjyY]ŠEIT[/furl]

Pievienots (22.04.17, 17:36)
---------------------------------------------
Aizvadīts El Classico mājās. Visu spēli Barcelona kontrolēja bumbu, un ļāva uzsist pa saviem vārtiem vien vienu reizi spēles 20.minūtē. Sitiens nebija bīstams. Turpinājumā Barcelonai bija vismaz 3 100% vārtu gūšanas iespējas, bet ne Messi, ne Suarez, ne Wilshere nespēja raidīt bumbu vārtos. Jāuzslavē Real Madrid vārtsargs Navas, kurš noteikti bija labākais spēlētājs Madrides sastāvā šajā spēlē. Menedžeris neslēpa savu sarūgtinājumu, jo pēc viņa vārdiem "Šī bija 3 punktu spēle".

Pievienots (24.04.17, 18:24)
---------------------------------------------
Barca devās uz Madridi, lai aizvadītu BeFirst sezonas 3.kārtas spēles, kur tikās ar otru Madrides superklubu Atletico Madrid. Spēle bija gaidāma ļoti sīva un tas parādījās arī laukumā. Jau spēles sākumā, precīzāk 14.minūtē Atletico Madrid spēlētājs Thiago atklāja mača rezultātu. Ar tālu šāvienu izvirzija Madrides komandu priekšā. Ilgi nebija jāgaida, lai Lionels Messi pēc ļoti rupjas Atletico vārtsarga kļūdas, raidītu bumbu tukšā vārtu stūrī un rezultātu izlīdzinātu. Vēl 8.minūtes vēlāk (23.minūtē) Luis Suarez pēc fantastikas Ivana Rakitiča piespēles (centrējums, kurā bumba, pirms nonākt līdz Suarezam, atsitās pret zemi un radīja sašutumu AM vārtsargam) guva otros vārtus Barcas labā. Pirmais puslaikam beidzoties rezultāts bija 2:1 Barcas labā. Otrais puslaiks uzreiz sākās ar maiņu Barselonai, kad Juan'u Cuadrado nomainīja cits pirmssezonas ieguvums Santiago Cazorla (iepriekš spēlēja Arsenal). Taču otrais puslaiks sākās ļoti nepatīkami, jo jau 48.minūtē Koke no aptuveni tās pašas pozīcijas rezultātu izlīdzināja. Turpinājumā abas komandas apmainījās ar dažiem bīstamiem vārtu gūšanas momentiem, taču visbīstamākais bija aptuveni 70.minūtē, kad Lionel Messi izpildīja freekicku no aptuveni 19 metru attāluma. Atletico vārtsargs nospēlēja lieliski un bumbu atvairīja. Dažas minūtes vēlāk Gameiro no Atletico bija iespēja izvirzīt savu komandu vadībā, taču viņš bumbu sita nedaudz pāri pārliknim. Mačs tuvojās beigām, kad Santiago Cazorla atdeva lielisku piespēli Luisam Suarezam, un viņš 1vs1 izgājienā pārspēja Atletico Madrid vārtsargu, izvirzot Barselonu vadībā un kā vēlāk izrādījās pieliekot mačam punktu. 3:2 Barcas labā, un 3 ļoti smagi iegūti punkti. Mača MVP, protams, divus vārtus guvušais Luis Suarez.
Mača higlighti atrodami šeit - https://youtu.be/pmm82eoO9og

Pievienots (25.04.17, 22:25)
---------------------------------------------
Dortmundes Borussia savā laukumā uzņēma spāņu Barcelonu. Barcas spēlētāju vidū bija jūtāms uztraukums pirms spēles, taču treneris pirms došanās laukumā darīja visu, lai spēlētāji būtu gatavi uz 100%. Spēles sākums, kā jau minēju bija nervozs abu komandu izpildījumā, taču jau 18.minūtē Messi ar savu lielisko ātrumu izrāvās 1 pret 1 izgājienā pret fantastisko Buffonu, kurš šajā izgājienā izlēma pamest savus vārtus un doties pretizgājienā pret Messi. Lionels to laicīgi pamanīja un ar skaistu sitienu raidīja bumbu jau tukšos Borussia vārtos. Turpinājumā Borussia pārņema spēli savos grožos, taču Marc Ter Steagen's vārtus sargāja nevainojami. Ļoti daudz lieliski izgājienie 1vs1 un arī tālšāvieni no Borussia puses, bet kā jau teicu, Barca's vārtsargs palika nepārspēts, kā pēc tam izrādījās, līdz spēles beigām. Pirmais puslaiks beidzās ar rezultātu 2:0. Sākoties otrajam puslaikam, varēja manīt, ka Borussia devās uzbrukumā, un vācu komandai nekas cits kā atspēlēties neinteresēja, taču Barselona ļoti veiksmīgi spēlēja aizsardzības futbolu un spēja atbildēt ar ne mazāk bīstamiem pretuzbrukumiem. 82.minūtē no lieliska Cazorlas centrējuma jau pieminētais Lionels Messi pielika treknu punktu spēlei un rezultāts kļuva 3:0. Pēdējā minūtē Borussia steidzās iesist vismaz "goda" golu, taču Ter Steagens atkal bija lielisks savos vārtos. Noskanēja mača beigu signāls un Barselona dodas uz mājām ar lielisku 3:0 uzvaru un 3 punktiem kabatā.
Mača MVP žurnālistu vidū bija Ivans Rakitičs, taču fanu sirdīs neviens cits kā divus vārtus guvušais Lionels Messi.
Mača highlighti - https://youtu.be/oNZfqWlxR-U

Pievienots (01.05.17, 14:41)
---------------------------------------------
Barcelona paspējusi aizvadīt divas līgas spēles, vienu pret līgas pastarīti Arsenal un otru pret Tottenham, kuru vada bijušais Barcelona treneris. Abas spēles tika uzvarētas ar rezultātu 3:0 un katrā no spēlēm pa diviem goliem Luisam Suarezam un pa vienam - Lionelam Messi. Šobrīd Barselona 6 spēlēs ir izcīnījusi 5 uzvaras un vienu reizi spēlējusi neizšķirtu sezonas sākumā pret Madrides Real. Ļoti veiksmīgs sezonas sākums ir sanācis Messi un Suarezam, kuri šobrīd ir labākie līgas vārtu guvēji, taču Ibrahimovičs no Zlatan United jau seko abiem Barselonas līderiem.

Pievienots (02.05.17, 21:48)
---------------------------------------------
Pēdējā mājas spēlē uzņēmām vienus no līgas favorītiem Manchester United. Spēle bija ļoti saspringta un ļoti līdzīga. Moments pēc momenta abām komandām, katrai komandai pa diviem sitieniem pa vārtu konstrukciju, taču 70.minūtē Zlatans Ibraaaaahiiiimovičs izdara savu darbu un iesit vienīgos vārtus šajā spēlē. 0:1 un Barcelonai aptrūkās 6 nezaudēto spēļu sērija.

 
GledDatums: Pirmdiena, 22.05.17, 21:47 | Ziņojums # 5
Futbola leģenda
Grupa: Administrators
Ziņojumu skaits: 456
Balvas: 0
Statuss: Offline
kek
 
Forums » Virslīga » Komandas un vadītāji » FC Barcelona
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana:

Copyright Gled © 2010Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz